Libnet.ro
UNICEF

22:15

Senatul SUA a adoptat bugetul pentru urmatorii doi ani

B1 B1,
Senatul SUA a adoptat bugetul pentru urmatorii doi ani

Toti senatorii americani democrati si noua republicani au votat adoptarea bugetului pentru urmatorii doi ani, fiind un semn pentru o mai buna stabilitate a SUA in domeniul fiscal. Textul, care urmeaza sa fie pro. continuă pe B1

Senatul SUA a adoptat bugetul pentru urmatorii doi ani

Senatul american a adoptat miercuri bugetul pentru urmatorii doi ani, acesta fiind un semn pentru o mai buna stabilitate a Statelor Unite in domeniul fiscal, dupa tensiunile provocate de posibilitatea unei noi paralizii a administratiei federale,.

Senatul SUA a adoptat bugetul pe 2014-2015

Senatul american a adoptat miercuri bugetul pentru urmatorii doi ani, acesta fiind un semn pentru o mai buna stabilitate a Statelor Unite in domeniul fiscal, dupa tensiunile provocate de posibilitatea unei noi paralizii a administratiei federale.

SUA: Senatul a adoptat bugetul 2014-2015. Mai multi bani pentru Pentagon.

Senatorii americani au adoptat miercuri bugetul pentru urmatorii doi ani, acesta fiind un semn pentru o mai buna stabilitate a Statelor Unite in domeniul fiscal, dupa tensiunile provocate de posibilitatea unei noi paralizii a administratiei federale. Textul, care urmeaza sa fie promulgat de presedintele american Barack Obama, a fost votat de toti senatorii democrati si de noua republicani. Documentul fixeaza cheltuielile pentru 2014 si 2015, anuland astfel taierile automate care urmau sa intre .

Senatul Statelor Unite ale Americii a adoptat bugetul pe 2014-2015

Senatul SUA a adoptat miercuri bugetul pentru urmatorii doi ani, acesta fiind un semn pentru o mai buna stabilitate a Statelor Unite in domeniul fiscal, dupa problemele aparute in urma paraliziei din luna octombrie a administratiei federale, potrivit Reuters.

Fost angajat la ISU Alba, condamnat la doi ani inchisoare cu suspendare pentru trafic de influenta

Fostul angajat al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Alba, Petru Romeo Opruta, judecat pentru fapte de coruptie, a fost condamnat de Tribunalul Alba la doi ani de inchisoare cu suspendarea conditionata a pedepsei. Decizia poate fi atacata la Curtea de Apel Alba Iulia.

Coreea de Nord a marcat doi ani de la moartea lui Kim Jong-il.

Regimul nord-coreean a organizat un vast miting public pentru a comemora moartea fostului lider Kim Jong-il, o ocazie pentru afisarea loialitatii fata de fiul si succesorul acestuia Kim Jong-un, in urma unei epurari la varf. Ceremonia, care s-a desfasurat in centrul Phenianului, la exact doi ani de la decesul lui Kim Jong-il, a inclus sustinea unei serii de discursuri care au subliniat loialitatea nestirbita fata de tanarul lider nord-coreean si care au lansat avertismente la adresa Coreei de .

Cresterea suprafetelor de spatii verzi, calificare personalizata sau industrializarea sectorului agricol, in plan in urmatorii sase ani

Joi, Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud a aprobat strategia de dezvoltare a judetului pentru perioada 2014-2020. Printre investitiile propuse de specialistii Consiliului Judetean se numara cresterea suprafetelor de spatii verzi, calificare personalizata a resurselor umane sau industrializarea sectorului agricol.

Cum va arata Delfinariul peste doi ani?.

Din 2015, Delfinariul din Constanta va avea o fata noua si va oferi conditii foarte bune atat pentru vizitatori, cat si pentru delfini. Transformarea bazinului mare din cadrul Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii este posibila gratie unui proiect ce are ca scop extinderea, acoperirea si modernizarea unui spatiu cu o vechime de 40 de ani. Acest proiect este foarte util deoarece in timpul verii sunt perioade foarte dure pentru noi fiindca este foarte cald, iar insolatia puternica asupra .

Contra inca doi ani la Petrolul. Clauza speciala pentru plecarea la nationala

Cosmin Contra are un acord verbal cu oficialii clubului Petrolul Ploiesti pentru prelungirea contractului, insa sustine introducerea unei clauze de reziliere care sa-i permita sa plece oricand va primi o oferta de a prelua echipa nationala.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )