Libnet.ro
UNICEF

09:30

SUA: Senatul a adoptat bugetul 2014-2015. Mai multi bani pentru Pentagon.

România Liberă România Liberă,
SUA: Senatul a adoptat bugetul 2014-2015. Mai multi bani pentru Pentagon.

Senatorii americani au adoptat miercuri bugetul pentru urmatorii doi ani, acesta fiind un semn pentru o mai buna stabilitate a Statelor Unite in domeniul fiscal, dupa tensiunile provocate de posibilitatea unei noi paralizii a administratiei federale. Textul, care urmeaza sa fie promulgat de presedintele american Barack Obama, a fost votat de toti senatorii democrati si de noua republicani. Documentul fixeaza cheltuielile pentru 2014 si 2015, anuland astfel taierile automate care urmau sa intre . continuă pe România Liberă

Senatul SUA a adoptat bugetul pe 2014-2015

Senatul american a adoptat miercuri bugetul pentru urmatorii doi ani, acesta fiind un semn pentru o mai buna stabilitate a Statelor Unite in domeniul fiscal, dupa tensiunile provocate de posibilitatea unei noi paralizii a administratiei federale.

Senatul Statelor Unite ale Americii a adoptat bugetul pe 2014-2015

Senatul SUA a adoptat miercuri bugetul pentru urmatorii doi ani, acesta fiind un semn pentru o mai buna stabilitate a Statelor Unite in domeniul fiscal, dupa problemele aparute in urma paraliziei din luna octombrie a administratiei federale, potrivit Reuters.

Senatul SUA a adoptat bugetul pentru urmatorii doi ani

Toti senatorii americani democrati si noua republicani au votat adoptarea bugetului pentru urmatorii doi ani, fiind un semn pentru o mai buna stabilitate a SUA in domeniul fiscal. Textul, care urmeaza sa fie pro.

SUA: Fed a redus programul de achizitii de obligatiuni, la 75 miliarde dolari

Senatul SUA a adoptat bugetul pe 2014-2015 Rezerva Federala a Statelor Unite Fed) a redus cu aproape 11,7% programul de achizitii de obligatiuni, de la 85 miliarde dolari la 75 miliarde dolari pe luna,facand primul pas spre desfiintarea pachetului neconventional, fara predecent, de stimulare a economiei.

Avem ca obiectiv pentru 2014 sa aducem cat mai multi investitori straini

Camera de Comert Prahova CCIPH) isi propune pentru 2014 sa atraga - prin intermediul actiunilor pe care le realizeaza - investitori straini mai multi si mai importanti in judet, sa sustina si sa promoveze mai eficient exportul prahovean de produse si servicii pe pietele externe. Domnul Aurelian Gogulescu, presedintele Camerei de Comert Prahova, ne-a declarat ca isi doreste ca in 2014 sa castige cat mai multe dintre proiectele cu finantare europeana pe care Camera le-a depus in ultima perioada.

Violentele din Afganistan au ucis, in 2013, cu 10% mai multi civili fata de 2012.

Violentele au ucis in Afganistan mai multi civili in 2013 decat in anul precedent. Conform rapoartelor ONU, 2. 730 de civili au fost ucisi in 2013 in Afganistan, adica cu 10% mai multi decat in anul precedent si 5. 169 - raniti in atacurile in cursul primelor 11 luni ale acestui an, Populatia civila continua sa suporte neajunsurile conflictului, relateaza Jan Kubis, seful misiunii ONU in Afganistan, subliniind ca grupurile opozitiei inarmate, dupa exemplul talibanilor, sunt responsabile de .

Circa 65.000 de oameni vor primi bani mai multi la pensie

Legea pensiilor privind grupa I de munca a fost adoptata. Circa 65. 000 de oameni vor primi bani mai multi la pensie. Cei cu grupa I se vor pensiona mai repede. Legea nu se va aplica retroactiv. Stire in curs de.

ESOP: Cei mai multi clienti care au inchiriat spatii de birouri fac parte din sectorul IT and C

ESOP Consulting noteaza ca in primele noua luni ale anului, din sectorul IT and C au facut parte cei mai multi clienti care au inchiriat spatii de birouri, se arata intr-un comunciat de presa.

Grapini vrea cu 50% mai multi turisti straini in 2014.

Ministrul delegat pentru IMM-uri si Turism, Maria Grapini, a declarat, miercuri, ca anul viitor vrea sa creasca numarul de turisti straini cu 50%, relateaza Mediafax. Comparand cu tarile din jurul nostru, cu Croatia, Bulgaria si alte tari mai mici decat noi, m-am gandit bine si n-o sa avem noi numarul de turisti pe care ii are Italia sau Spania. Dar totusi, fata de numarul de turisti pe care il avem acum, pentru ca sper ca in decembrie sa mai avem un puseu de turisti, eu cred ca se poate in .

Nilas, BT Securities: Randamente de 10% pe Bursa de Valori Bucuresti in 2014, dar toti mai multi investitori merg spre extern

Actiunile companiilor de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) sunt asteptate sa genereze randamente in medie de 10% anul viitor, de circa doua ori mai mult decat dobanzile la depozitele bancare, considera Rares Nilas foto), directorul general BT.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )