Libnet.ro
UNICEF

23:15

Serban Nicolae, despre Klaus Iohannis: Mi-e greu sa inteleg daca apreciaza intreaga activitate a DNA

România Liberă România Liberă,
Serban Nicolae, despre Klaus Iohannis: Mi-e greu sa inteleg daca apreciaza intreaga activitate a DNA

Referindu-se la reactiile presedintelui Klaus Iohannis in legatura cu legile justitiei si la informa. continuă pe România Liberă

Serban Nicolae: Presedintele Iohannis are reactii care nu dau neaparat o linie de coerenta

Liderul grupului PSD din Senat, Serban Nicolae, a declarat joi, la Pestera, judetul Dambovita, referindu-se la reactiile presedintelui Klaus Iohannis in legatura cu legile justitiei si la informatiile din sp.

Klaus Iohannis, despre legile justitiei: Macar acum, pe final, sa le aducem intr-o forma buna pentru Romania

Klaus Iohannis a vorbit miercuri despre legile justitiei, spunand ca in momentul in care vor ajunge la dumnealui, va face o declaratie pe aceasta tema. Nu o sa va spun acum ce o sa fac cu legile.

Klaus Iohannis, despre revocarea sefei DNA: Nu am discutat cu Kovesi, nici nu cred ca e nevoie

Klaus Iohannis nu se grabeste cu decizia privind cererea de revocare a sefei DNA. intrebat de jurnalistii prezenti la Salonul Auto de la Bucuresti despre acest subiect, seful statul a pastrat data anuntata.

Klaus Iohannis, despre revocarea sefei DNA: Nu am avut nicio discutie cu Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a spus, miercuri seara, ca nu a avut nicio discutie cu sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Nu am avut o discutie, nici nu cred ca este neaparat nevoie sa am o discutie personala.

Klaus Iohannis, despre legile justitiei: Sunt constient de parghiile constitutionale pe care le am / imi doresc niste legi cu care sa putem merge inainte

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca ar fi pacat ca, dupa cel mai mare scandal public pe care l-a creat parlamentul Romaniei vreodata, sa avem in final niste legi ale Justitiei proaste.

Sebastian Ghita, despre demisia lui George Maior de la sefia SRI: Klaus Iohannis i-a cerut sa plece

Fostul deputat Sebastian Ghita a declarat, intr-un interviu, ca presedintele Klaus Iohannis i-ar fi cerut lui George Maior sa isi dea demisia de la conducerea SRI, motivul formal fiind arestarea judecatorului CC.

Radu Banciu: Moftul lui Klaus Iohannis de a se duce pana la Sibiu in fiecare weekend il costa zece ore de drum. Oare ce face el in timpul asta in masina? Trebuie sa fie o atmosfera apasatoare (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre deplasarile pe care presedintele Klaus Iohannis le face la Sibiu in fiecare sfarsit de saptamana. La ce tara.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru Putin

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj de condoleante, dupa tragedia din weekend care a indoliat Rusia. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis un mesaj Presedintelui.

Klaus Iohannis, la bilantul SRI pe anul 2017. Dragnea si Tariceanu nu participa

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, luni, la sediul Serviciului Roman de Informatii SRI). Seful statului participa la prezentarea bilantului institutiei pe anul 2017. La sosire, Iohannis a fost.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat proiectul de lege privind telemunca

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat astazi proiectul de lege privind telemunca potrivit caruia orice angajat va putea munci si din alta parte, nu doar la sediul firmei, iar angajatorii vor avea mai putine responsabilitati referitoare la locul de munca, informeaza News. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )