Libnet.ro
UNICEF

09:15

Serban Nicolae, reactie dura dupa anuntul privind revocarea Laurei Codruta Kovesi

Antena3 Antena3,
Serban Nicolae, reactie dura dupa anuntul privind revocarea Laurei Codruta Kovesi

Concluziile raportului prezentat joi de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, arata o situatie fara precedent, cu acte de natura sa submineze insasi autoritatea statului roman, iar factorii responsabili ar fi. continuă pe Antena3

Moscova, reactie DURA dupa mutarea MILITARA a Ucrainei impotriva prorusilor din Donbas

Ministrul de externe rus, Serghei Lavrov, a reactionat dur miercuri, dupa ce Ucraina a adoptat o noua lege privind reintegrarea celor doua regiuni separatiste din estul tarii - Donetk si Lugansk. Oficialul.

Vlad Voiculescu, reactie dura dupa propunerea de demitere a sefei DNA: Ultima data cand un individ a vorbit asa, in Bucuresti s-a lasat cu o revolutie

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sanatatii in Guvernul Ciolos, l-a acuzat, intr-o postare pe Facebook, pe ministrul Justitiei Tudorel Toader ca propunerea de demitere a Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA s-a facut la presiunea aliatilor sai politici, aceasta actiune facand parte dintr-un plan mai larg, de distrugere a Justitiei, a ONG-urilor si a presei.

Site-ul ministerului Justitiei, blocat dupa anuntul lui Tudorel Toader

Site-ul ministerului Justitiei este blocat, de la orele amiezii, dupa anuntul lui Tudorel Toader, ca.

Tariceanu, teorie-soc. Ce se va intampla dupa anuntul despre Kovesi

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat joi ca anuntul pe care ministrul Justitiei urmeaza sa il faca referitor la DNA nu va opri scandalul din aceasta institutie, adaugand ca.

S-A AFLAT! Ce va face Klaus Iohannis dupa ANUNTUL lui Tudorel Toader cu privire la SOARTA lui Kovesi

Anunt de ultima ora al Administratiei Prezidentiale. La o zi dupa decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, cu privire la soarta sefei DNA, presedintele Klaus Iohannis va participa la reuniunea informal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )