Libnet.ro
UNICEF

20:30

Serban Pop condamnat definitiv la inchisoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Serban Pop condamnat definitiv la inchisoare

Fostul presedinte al ANAF Serban Pop, condamnat definitiv marti de inalta Curte de Casatie si Justitie la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul fostei sefe a DIICOT Alina Bica, in care a fost condamnat si omul de afaceri Horia Simu, a fost dat in urmarire generala miercuri, in conditiile in care nu s-a predat Politiei, relateaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Serban Pop, condamnat definitiv la inchisoare

Fostul presedinte al ANAF Serban Pop, condamnat definitiv marti de inalta Curte de Casatie si Justitie la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul fostei sefe a DIICOT Alina Bica, in care a fost condamnat si omul de afaceri Horia Simu, a fost dat in urmarire generala miercuri, in conditiile in care nu s-a predat Politiei, relateaza News. ro.

Fostul sef ANAF a FUGIT dupa ce a fost condamnat la inchisoare: Serban Pop, dat in urmarire generala

Fostul sef al ANAF, Serban Pop, a fost dat in urmarire generala, la o zi dupa ce a fost condamnat la 5 ani de inchisoare. Fotografia acestuia si informatii despre motivul cautarii au fost postate pe.

Un al doilea roman a fost condamnat definitiv la moarte in Malaezia. MAE: Vom cere gratierea

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca, la 27 iunie 2018, s-a judecat recursul in cazul celui de-al doilea cetatean roman condamnat la pedeapsa capitala in Malaysia pentru trafic de droguri, sentinta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )