Libnet.ro
UNICEF

16:15

Serena Williams este in sferturi la Wimbledon. Care sunt cele patru dueluri care vor decide semifinalistele

Adevărul Adevărul,
Serena Williams este in sferturi la Wimbledon. Care sunt cele patru dueluri care vor decide semifinalistele

Serena Williams s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon, dupa ce a trecut fara probleme de Evghenia Rodina. continuă pe Adevărul

Admitere 2018: Care sunt cele mai bune licee din Romania, in functie de media de admitere. Top 50

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele repartizarii computerizate la liceu 2018. Care sunt liceele pe care s-au batut cei mai multi elevi de clasa a VIII-a. Hotnews a publicat Top 50 de specializari pe.

Parlamentul a adoptat noul Cod Administrativ. Care sunt cele mai controversate prevederi

Camera Deputatilor a adoptat luni cu 175 de voturi pentru 33 impotriva si 15 abtineri proiectul de lege care schimba Codul Administrativ. Printre principalele modificari aduse se numara introducerea unor indemnizatii speciale pentru alesii locali si posibilitatea ca acestia sa detina calitatea de persoana fizica autorizata. Proiectul de lege urmeaza sa mearga la promulgare la presedintele Klaus Iohannis.

Ct de serioasa este optiunea de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis si care sunt sansele sa se realizeze. Ce vrea Tariceanu n schimbul suspendarii

Scenariul suspendarii presedintelui a fost relansat la sfarsitul saptamanii de catre liderul PSD, Liviu Dragnea, nemultumit ca presedintele Klaus Iohannis nu a semnat inca decretul de revocare al sefei DNA. Care sunt sansele ca un astfel de demers sa fie pus in aplicare? in actualul context politic, suspendarea pare greu de realizat dupa ce UDMR a anuntat ca nu este de acord iar partenerul de Coalitie, Calin Popescu Tariceanu, nu are interes sa o sustina. Surse politice convergente au declarat pentru Hotnews. ro ca exista un scenariu in care Tariceanu ar fi de acord cu suspendarea, insa si acesta este greu de pus in practica.

Soc in tenis! SERENA WILLIAMS, la un pas de moarte! PANICA TOTALA la Wimbledon

Antreprenorul american Alexis Ohanian 35 de ani), sotul Serenei Williams 36 de ani), a vorbit despre momentele dificile traite de marea campioana imediat dupa ce a nascut. Eu credeam despre mine ca sunt cea.

Admitere n liceu 2018 Care sunt liceele pe care s-au batut cei mai multi elevi de clasa a VIII-a: Top 50 de specializari pe tara

Colegiul National Sfantul Sava din Bucuresti este liceul cu cele mai mari medii de admitere, anul acesta. Rezultatele repartizarii computerizate a elevilor la liceu 2018, publicate astazi de Ministerul Educatiei, arata ca media ultimului admis astazi la Sava, la specializarea Matematica-Informatica bilingv engleza, este 9. Asta desi Colegiul Sava din Bucuresti nu intra in topul liceelor cu absolventi cu media 10 la BAC, fiind net surclasat la acest capitol de Colegiul National Gheorghe Lazar. Pe locul 2 in topul liceelor, dupa media de admitere, este Colegiul National Mircea cel Batran din Constanta, iar pe locul 3 este Colegiul National Fratii Buzesti Craiova.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai fericite zodii

Fericirea este ceea ce ne dorim toti, nu-i asa? O viata lipsita de griji si multumire pentru tot ceea ce se intampla in jurul tau este ideala si la asta aspiram toti. Exista persoane care par.

Razvan Ciobanu s-a despartit de iubit: Ranile care dor cel mai tare nu sunt cele vizibile

Razvan Ciobanu a dezvaluit ca s-a despartit de iubitul sau, Marius. Stiu ca sunt multe intrebari. Stiu ca fara sa imi doresc neaparat acest lucru, profesia mea m-a adus cumva in lumina.

ALERTA METEO: Veste teribila pentru romani in weekend! Care sunt zonele de la munte si mare cele mai afectate de FENOMENELE EXTREME...

Vestile nu sunt deloc bune pentru romanii care vor petrece in acest week-end la mare sau la munte! Vremea se strica, iar ploile abundente revin. incepand de joi, un nou pasaj frontal a afectat majoritatea.

Cele mai bune bancuri de la ora de geografie. Raspunsul logic la intrebarea: care sunt cele mai triste forme de relief?

Va prezentam o colectie de bancuri care ii au ca protagonisti pe profesorii de geografie si orele de curs predate la aceasta disciplina. Propriile glume din aceasta categorie le puteti scrie la sectiunea comentarii.

Sondaj CURS: Care sunt institutiile in care romanii au cea mai mare incredere. Scadere serioasa privind Parlamentul (FOTO)

Un sondaj de tip Omnibus realizat de catre Centrul de Sociologie Urbana si Regionala - CURS arata faptul ca pompierii, armata si biserica continua sa fie institutiile in care romanii au cea mai mare.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )