Libnet.ro
UNICEF

22:30

Serena Williams, fara pic de jena. Ce i-a spus unei jurnaliste, dupa ce a invins-o pe Simona Halep

Playtech Playtech,
Serena Williams, fara pic de jena. Ce i-a spus unei jurnaliste, dupa ce a invins-o pe Simona Halep

Serena Williams, declaratii controversate in cadrul unei conferinte sustinute dupa castigul in meciul contra Halep. Ce i-a spus unei jurnaliste? Fanii sportivei nu inteleg afirmatiile facute de aceasta. Serena Williams a ridiculizat o jurnalista. Ce a spus sportiva dupa meciul cu Simona Halep? Serena Williams a oferit un raspuns neasteptat in conferinta de presa la . continuă pe Playtech

VIDEO Ce a spus Simona Halep despre confruntarea cu Serena Williams din sferturi

Simona Halep va avea parte de inca o confruntare dificila la Australian Open: o va intalni in sferturi pe Serena Williams. Romanca si-a laudat viitoarea adversara si a precizat ca pentru a trece de americanca va trebui sa joace cel mai bun tenis al sau.

Serena Williams, pusa pe glume dupa victoria in fata Simonei Halep: Nu m-am mai simtit asa din vara lui 1926! (VIDEO)

Serena Williams a fost pusa pe glume in conferinta de presa de dupa victoria in fata Simonei Halep, din sferturile Australian Open. La intrebarile jurnalistilor, americanca a spus ca nu s-a mai simtit atat.

Care poate fi cheia meciului cu Serena Williams - Ce spune Darren Cahill

Nu mai e mult timp iar pe Rod Laver Arena marti dimineata) vor patrunde Simona Halep si Serena Williams. Duelul din sferturile de la Australian Open este capul de afis al zilei. Darren Cahill, antrenorul sportivei noastre, a vorbit despre meciul cu marea campioana americana si a spus care ar putea fi cheia confruntarii.

VIDEO Adversara infernala in semifinale pentru invingatoarea partidei dintre Simona Halep si Serena Williams

Nu a fost loc de surprize, iar favorita numarul trei a facut fara emotii pasul in semifinalele de la Australian Open. Naomi Osaka a trecut de surpriza Su-Wei Hsieh si asteapta acum sa afle numele adversarei din penultimul act de la Melbourne: Simona Halep sau Serena Williams.

Cum a fost surprinsa Serena Williams, inaintea meciului cu Simona Halep. Si organizatorii s-au mirat

Marti, 16 februarie 2021, are loc meciul dintre Simona Halep si Serena Williams din sferturile de finala de la Australian Open 2021. Cum a fost surprinsa Serena Williams, inaintea meciului cu Simona Halep. Si organizatorii s-au mirat de gestul facut de jucatoarea americanca. Cum a fost surprinsa Serena Williams, inaintea meciului cu Simona Halep Tensiune .

Reactia lui CTP, dupa ce Simona Halep a pierdut cu Serena Williams. Nu-mi pare rau!

Simona Halep a ratat calificarea in semifinala competitiei Australian Open in fata Serenei Williams. Cum a reactionat Cristian Tudor Popescu la esecul recent al campioanei noastre? Simona Halep pierde la Australian Open in fata Serenei Williams. Reactia lui CTP Partida dintre Simona Halep si Serena Williams s-a terminat in favoarea americancei, scor 3-6, 3-6. Numarul .

Simona Halep, invinsa de Serena Williams in sferturile de finala de la Australian Open 2021. Ce s-a intamplat la finalul partidei

Meciul Simona Halep Serena Williams de la Australian Open a fost foarte intens. Halep a fost eliminata de catre Williams din sferturile de finala, in doua seturi. Serena Williams si-a luat revansa dupa finala de la Wimbledon din 2019. Emotii mari pentru fanii tenismenei romance. Cati bani va lua castigatoarea. Ce s-a intamplat la .

Serena Williams, mesaj ferm pentru Simona Halep. Ce se va intampla pe teren

Doua jucatoare de top, Serena William si Simona Halep se vor reintalni in sferturile Australian Open 2021. Dupa un joc spectaculos din Optimi, Simona a reusit sa se califice. La fel si americanca Serena Williams, dar mesajul acesteia catre Simona este unul razboinic. Serene Williams si Simona Halep, un duel de finala Fostul numar 1 .

Soc: cine e favorita la casele de pariuri dintre Serena Williams si Simona Halep

Simona Halep a ajuns in sferturile de finala la Australian Open 2021 cu 3: 6, 6: 1 si 6: 4. Simona a jucat impotriva polonezei Iga Swiatek si si-a luat revansa pentru 2020. in sferturile de finala o intalneste pe Serena Williams. Deja s-au facut si cotele la casele de pariuri pentru meciul dintre Serena .

Unde crede Serena Williams ca s-a facut diferenta - Ce spune despre Simona Halep

Serena Williams este in semifinale la Australian Open, victoria cu Simona Halep venind dupa o partida in care americanca a jucat perfect din punct de vedere tactic 6-3, 6-3). La finalul duelului de pe Rod Laver Arena, Serena a explicat unde s-a facut diferenta in meciul de marti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )