Libnet.ro
UNICEF

01:05

Serena Williams, pusa pe glume dupa victoria in fata Simonei Halep: Nu m-am mai simtit asa din vara lui 1926! (VIDEO)

B1 B1,
Serena Williams, pusa pe glume dupa victoria in fata Simonei Halep: Nu m-am mai simtit asa din vara lui 1926! (VIDEO)

Serena Williams a fost pusa pe glume in conferinta de presa de dupa victoria in fata Simonei Halep, din sferturile Australian Open. La intrebarile jurnalistilor, americanca a spus ca nu s-a mai simtit atat. continuă pe B1

Serena, magnifica: Ce a realizat la 39 de ani, dupa victoria in fata Simonei Halep

Indemnata de Ion Tiriac sa iasa din tenis pe motiv ca ar avea prea multe kilograme in plus, Williams a aratat ca, de fapt, are o dorinta nebuna de victorie, inclusiv la o varsta la care altii au renuntat de mult la sportul de performanta.

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams in teren, dupa ce s-a calificat in sferturile de finala de la Australian Open 2021

Simona Halep, 2 WTA, s-a calificat in sferturile de finala de la Australian Open 2021, dupa ce a invins-o pe jucatoarea poloneza Iga Swiatek, in varsta de 19 ani si numarul 17 WTA. Dupa aceasta victorie,.

Unde crede Serena Williams ca s-a facut diferenta - Ce spune despre Simona Halep

Serena Williams este in semifinale la Australian Open, victoria cu Simona Halep venind dupa o partida in care americanca a jucat perfect din punct de vedere tactic 6-3, 6-3). La finalul duelului de pe Rod Laver Arena, Serena a explicat unde s-a facut diferenta in meciul de marti.

Reactia lui CTP, dupa ce Simona Halep a pierdut cu Serena Williams. Nu-mi pare rau!

Simona Halep a ratat calificarea in semifinala competitiei Australian Open in fata Serenei Williams. Cum a reactionat Cristian Tudor Popescu la esecul recent al campioanei noastre? Simona Halep pierde la Australian Open in fata Serenei Williams. Reactia lui CTP Partida dintre Simona Halep si Serena Williams s-a terminat in favoarea americancei, scor 3-6, 3-6. Numarul .

Serena Williams ajunge la egalitate cu Roger Federer

Prin victoria obtinuta in sferturile Australian Open jucatoarea Serena Williams l-a egalat pe Roger Federer la numarul de victorii obtinute in turneele de Mare Slem.

Capitolul la care Serena Williams l-a egalat pe Roger Federer

Serena Williams a bifat inca o prezenta in semifinalele de la Australian Open, iar victoria cu Simona Halep a ajutat-o pe americanca sa atinga o noua borna fantastica.

Serena Williams, fara pic de jena. Ce i-a spus unei jurnaliste, dupa ce a invins-o pe Simona Halep

Serena Williams, declaratii controversate in cadrul unei conferinte sustinute dupa castigul in meciul contra Halep. Ce i-a spus unei jurnaliste? Fanii sportivei nu inteleg afirmatiile facute de aceasta. Serena Williams a ridiculizat o jurnalista. Ce a spus sportiva dupa meciul cu Simona Halep? Serena Williams a oferit un raspuns neasteptat in conferinta de presa la .

Simona Halep, invinsa de Serena Williams in sferturile de finala de la Australian Open 2021. Ce s-a intamplat la finalul partidei

Meciul Simona Halep Serena Williams de la Australian Open a fost foarte intens. Halep a fost eliminata de catre Williams din sferturile de finala, in doua seturi. Serena Williams si-a luat revansa dupa finala de la Wimbledon din 2019. Emotii mari pentru fanii tenismenei romance. Cati bani va lua castigatoarea. Ce s-a intamplat la .

Serena Williams, mesaj ferm pentru Simona Halep. Ce se va intampla pe teren

Doua jucatoare de top, Serena William si Simona Halep se vor reintalni in sferturile Australian Open 2021. Dupa un joc spectaculos din Optimi, Simona a reusit sa se califice. La fel si americanca Serena Williams, dar mesajul acesteia catre Simona este unul razboinic. Serene Williams si Simona Halep, un duel de finala Fostul numar 1 .

Simona Halep, dupa ce a fost invinsa de Serena Williams la Australian Open: Am facut un joc bun, nu sunt asa dezamagita. Trebuie sa revin intr-o forma buna din punct de vedere mental

Simona Halep locul 2 WTA) a sustinut, dupa meciul cu Serena Williams din sferturile Australian Open, ca a facut un joc bun si nu este asa dezamagita ca a pierdut. Disputa s-a terminat cu 6-3, 6-3 pentru.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )