Libnet.ro
UNICEF

19:30

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams in teren, dupa ce s-a calificat in sferturile de finala de la Australian Open 2021

B1 B1,
Simona Halep o va intalni pe Serena Williams in teren, dupa ce s-a calificat in sferturile de finala de la Australian Open 2021

Simona Halep, 2 WTA, s-a calificat in sferturile de finala de la Australian Open 2021, dupa ce a invins-o pe jucatoarea poloneza Iga Swiatek, in varsta de 19 ani si numarul 17 WTA. Dupa aceasta victorie,. continuă pe B1

Cum arata partea de tablou a Simonei Halep dupa ce favoritele au castigat - Meciuri tari de tot in optimi

Serena Williams, Naomi Osaka, Garbine Muguruza si Aryna Sabalenka s-au calificat vineri in optimile de la Australian Open, faza a competitiei unde vom avea parte de meciuri foarte tari. Toate aceste jucatoare se afla pe partea de tablou a Simonei Halep: a trecut de Veronika Kudermetova.

Cu cine risca sa se dueleze Simona Halep la Australian Open. E vestea diminetii

Fanii Simonei Halep au aflat cu cine ar putea sa se dueleze campioana noastra la Australian Open? Cine ar putea sa-i fie rivala in teren in sferturile competitiei mult asteptate? Sferturi Australian Open: cu cine risca sa intre Simona Halep in teren? Simona Halep si Serena Williams s-au calificat in sferturi la Australian Open, iar .

Simona Halep a invins-o pe poloneza Iga Swiatek si s-a calificat in sferturi la Australian Open

Simona Halep a invins-o duminica pe poloneza Iga Swiatek, locul 17 WTA si cap de serie numarul 15, si s-a calificat, pentru a cincea oara, in sferturi la Australian Open, unde o va intalni pe Serena Williams.

Simona Halep, calificare in sferturi la Australian Open dupa un meci mare cu Iga Swiatek. Urmeaza duelul cu Serena Williams!

Pentru a cincea oara in cariera Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, turneu unde are o finala disputata in 2018.

Simona Halep, prima reactie dupa castigarea meciului din optimile Australian Open

Simona Halep a transmis un mesaj dupa castigarea meciului din optimile de la Australian Open, impotriva jucatoarei poloneze Iga Swiatek.

Serena Williams, mesaj ferm pentru Simona Halep. Ce se va intampla pe teren

Doua jucatoare de top, Serena William si Simona Halep se vor reintalni in sferturile Australian Open 2021. Dupa un joc spectaculos din Optimi, Simona a reusit sa se califice. La fel si americanca Serena Williams, dar mesajul acesteia catre Simona este unul razboinic. Serene Williams si Simona Halep, un duel de finala Fostul numar 1 .

VIDEO Ce a spus Simona Halep despre confruntarea cu Serena Williams din sferturi

Simona Halep va avea parte de inca o confruntare dificila la Australian Open: o va intalni in sferturi pe Serena Williams. Romanca si-a laudat viitoarea adversara si a precizat ca pentru a trece de americanca va trebui sa joace cel mai bun tenis al sau.

VIDEO Serena Williams, victorie in trei seturi cu Aryna Sabalenka Americanca, posibil duel cu Simona Halep

Serena Williams a castigat duelul loviturilor puternice cu Aryna Sabalenka si s-a calificat in sferturile de la Australian Open, runda in care se va duela cu invingatoarea partidei dintre Simona Halep si Iga Swiatek.

VIDEO HotSport 2: Serena Williams, Rafael Nadal, Simona Halep, sferturile Cupei Romaniei Sinteza sport in sub 150 de secunde

Serena Williams a reusit sa le ia ochii fanilor cu noul echipament cu care evolueaza la Australian Open; Rafael Nadal a avut parte de un incident unic in cariera lui impresionanta; Simona Halep stie pe cine va intalni in optimi la Australian Open; care sunt echipele calificate in sferturile Cupei Romaniei.

Soc: cine e favorita la casele de pariuri dintre Serena Williams si Simona Halep

Simona Halep a ajuns in sferturile de finala la Australian Open 2021 cu 3: 6, 6: 1 si 6: 4. Simona a jucat impotriva polonezei Iga Swiatek si si-a luat revansa pentru 2020. in sferturile de finala o intalneste pe Serena Williams. Deja s-au facut si cotele la casele de pariuri pentru meciul dintre Serena .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )