Libnet.ro
UNICEF

05:15

Serena Williams, REACTIE HALUCINANTA dupa ce a fost intrebata de retragere: Acesta este startul unei noi cariere pentru mine!

B1 B1,
Serena Williams, REACTIE HALUCINANTA dupa ce a fost intrebata de retragere: Acesta este startul unei noi cariere pentru mine!

Aflata la finalul carierei, Serena Williams a oferit un raspuns halucinant cand, inainte de startul US Opens, a fost intrebata se gandeste la retragere, in conditiile in care se indreapta cu pasi mari spre. continuă pe B1

Simona Halep o poate intalni pe Serena Williams in optimi la US Open

Lidera clasamentului mondial inaintea ultimului turneu de Mare Slem al anului, Simona Halep a fost repartizata pe aceeasi parte de tablou cu Serena Williams la US Open.

VIDEO Serena Williams are doua fete si e o diferenta uriasa intre ele. Cum se prezinta americanca la antrenamente

Serena Williams a inceput antrenamentele la US Open. Ultimul turneu de Grand Slam al anului incepe cu meciurile de pe tabloul principal pe 27 august.

Forbes: Serena Williams, cea mai bine platita sportiva din lume n 2018; Simona Halep, pe locul 8

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams este cea mai bine platita sportiva din lume in 2018, pentru al treilea an consecutiv, in timp ce Simona Halep, actualul lider al clasamentului WTA, ocupa pozitia a opta, conform datelor prezentate de revista economica americana Forbes.

Forbes: Serena Williams, cea mai bine platita sportiva din lume n ultimul an; Simona Halep, pe locul 8

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams este cea mai bine platita sportiva din lume in perioada 1 iunie 2017 - 1 iunie 2018, pentru al treilea an consecutiv, in timp ce Simona Halep, actualul lider al clasamentului WTA, ocupa pozitia a opta, conform datelor prezentate de revista economica americana Forbes.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )