Libnet.ro
UNICEF

11:15

Sergiu, tatal calaret din Iasi, este anchetat de politisti. Ce a facut e de necrezut!

Antena3 Antena3,
Sergiu, tatal calaret din Iasi, este anchetat de politisti. Ce a facut e de necrezut!

Sergiu Ion Ciobatariu, tanarul care s-a dus cu calul sa-i duca scutece sotiei sale aflate la maternitate, este anchetat penal de politisti dupa ce a comis o infractiune. continuă pe Antena3

Imagini cu puternic impact! Un profesor universitar din Iasi ia la bataie un muncitor, deranjat de zgomotul utilajelor (VIDEO)

Un profesor universitar din Iasi a fost surprins luand la bataie un muncitor. Omul s-aprabusitla pamant dintr-o singura lovitura, dar nu a scapat de furia lectorului, care si filma momentul in.

De ce toti bolnavii de COVID de la un spital din Iasi sunt indopati cu antidepresive. Ce spune managerul si ce arata prospectul medicamentului

Toti bolnavii de coronavirus internati la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi primesc, pe langa medicamentele pentru tratarea infectiei, si antidepresive. Ei trebuie sa ia zilnic aceste pastile, chiar daca nu sufera de tulburari de anxietate.

Cum a decis un procuror ca afara cu ungurii din tara este o presupusa lozinca antimaghiara si nu incitare la ura si discriminare Clasarea dosarului Valea Uzului

Procurorul care a inchis Dosarul Valea Uzului sustine in ordonanta de clasare ca afara cu ungurii din tara este o presupusa lozinca antimaghiara care nu se incadreaza la infractiunea de incitare la ura si discriminare, pe motiv ca nu vizeaza o categorie de persoane, ci o etnie. Procurorul de pe langa Judecatoria Moinesti, Daniel Galbeaza, a clasat cauza sub aspectul savarsirii tuturor infractiunilor reclamate de PPMT si Asociatia Miko Imre. Singura masura dispusa in dosar este restituirea unui lant si a unui lacat de la poarta cimitirului distrusa in timpul incidentelor violente din iunie anul trecut.

Sergiu, taticul calaret de la Iasi, s-a ales cu dosar penal: A lasat calul pentru o masina, desi nu avea permis

Sergiu a impresionat intreaga Romanie, dupa ce, in plina carantina, a infruntat restrictiile si a urcat pe cal ca sa ajunga la Iasi. Voia sa-si viziteze sotia, care tocmai adusese pe lume cel de-al.

Wizz Air a introdus noi curse din Iasi

Wizz Air a operat sambata primul zbor de la Barcelona la Iasi, care va fi urmat de alte trei noi curse intre Iasi si Bari, Torino si Verona, incepand cu 2 si 3 august, compania ajungand astfel la 20 de rute din capitala Moldovei spre zece 10 tari, scrie Agerpres.

GIUSEPPE CONTE: Noul pod din Genova este un simbol al unei noi Italii

Prim-ministrul italian Giuseppe Conte a afirmat luni ca inaugurarea noului pod din orasul italian Genova, care il inlocuieste pe cel care s-a prabusit in urma cu doi ani provocand moartea a 43 de persoane, este un semn al viitorului luminos al tarii.

CORONAVIRUS |Radu Tincu: Presiunea pe serviciile ATI din Bucuresti este uriasa

Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, a declarat vineri seara, la Talk B1 cu Tudor Musat, ca paturile de Terapie Intensiva de la spitalele de linie 1 si spitalele suport din Bucuresti au fost, in ma.

CORONAVIRUS |Radu Tincu: Presiunea pe serviciile ATI din Bucuresti este uriasa (VIDEO)

Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, a declarat vineri seara, la Talk B1 cu Tudor Musat, ca paturile de Terapie Intensiva de la spitalele de linie 1 si spitalele suport din Bucuresti au fost, in ma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )