Libnet.ro
UNICEF

22:45

Serialul Las Fierbinti se filmeaza in ciuda pandemiei. Care sunt schimbarile!

ADPM ADPM,
Serialul Las Fierbinti se filmeaza in ciuda pandemiei. Care sunt schimbarile!

Dupa relaxarea masurilor de restrictie, s-au reluat filmarile pentru indragitul serial Las Fierbinti. Lucrurile nu au revenit insa la normal, iar zilele de filmare se desfasoara cu totul diferit fata de cum se desfasurau inainte de pandemie. Iata care sunt schimbarile! . continuă pe ADPM

Ce se intampla cu serialul Las Fierbinti, din cauza pandemiei. Mihai Bobonete a facut anuntul trist

Indragitul actor Mihai Bobonete a facut anuntul trist! Ce se intampla cu serialul Las Fierbinti, din cauza pandemiei de coronavirus. Ce se intampla cu serialul Las Fierbinti, din cauza pandemiei Filmarile pentru seriale au fost sistate in martie, odata cu decretarea starii de urgenta. Printre productiile afectate s-a numarat si Las Fierbinti, lucru care a .

Gianina din Las Fierbinti. Secretele ascunse ale vedetei de la PRO TV

Anca Dumitra sau Gianina, cum o stim cu totii, face parte de zece ani din serialul-fenomen Las Fierbinti. Putini sunt, insa, cei care o cunosc cu adevarat pe indragita actrita. Care sunt secretele ascunse ale vedetei de la PRO TV? Gianina din Las Fierbinti. Secretele ascunse ale vedetei de la PRO TV in vara anului .

Robi din Las Fierbinti, victorie la tribunal! S-a luptat cu adevaratii politisti dupa un caz socant

Leonid Doni, actorul originar din Republica Moldova care il interpreteaza pe politistul din Las Fierbinti a invins politia in instanta. Robi din Las Fierbinti, victorie la tribunal! S-a luptat cu adevaratii politisti dupa un caz socant Robi, personajul din Las Fierbinti este cu siguranta unul dintre cele mai indragite personaje ale serialului. Urmarind peripetiile serialului .

Mihai Bobonete, despre filmarile la Las Fierbinti in pandemie: Ne-au testat pe toti. Mancam pe rand, nu ne intersectam. E foarte trist

Sistate la inceputul lui martie, cand s-a decretat starea de urgenta, filmarile serialului de comedie Las Fierbinti, difuzat la ProTV, au reinceput in luna iunie.

ANM: avertizari meteo cod portocaliu si cod galben. Care sunt cele mai afectate zone

Primim vesti rele de la meteorologi! ANM a emis mai multe avertizari meteo cod portocaliu si cod galben. Care sunt cele mai afectate zone. ANM: avertizari meteo cod portocaliu si cod galben Un cod portocaliu a fost emis pentru intervalul 19 iulie, ora 10:00 19 iulie, ora 21:00, privind cantitati de apa insemnate si .

Dinamo a ajuns la 10 jucatori testati pozitiv cu noul coronavirus! Care sunt cei 3 care au primit rezultatele azi

Situatia de la Dinamo este pe zi ce trece mai dramatica. Alti trei jucatori ai echipei pregatite de Gigi Multescu au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. Lista ajunge la 10, dupa ce joi au aparut primele sase cazuri printre fotbalisti, iar ieri a mai fost confirmat unul. Diego Fabbrini, Aleksander Mitrovici si Dan Talmaciu .

Noul coronavirus provoaca 6 tipuri de COVID-19. Care sunt simptomele

Expertii au constatat ca noul coronavirus provoaca 6 tipuri de COVID-19. Fiecare dintre ele este caracterizat de anumite simptome si are legatura cu nivelul de gravitate al infectiei. La aceasta concluzie au ajuns cercetatorii de la Kings College din Londra, dupa ce au analizat datele dintr-o aplicatie utilizata pe scara larga pentru monitorizarea simptomelor de .

Perchezitii intr-un dosar de coruptie in care sunt vizati doi politisti din Voluntari

Ofiteri de politie judiciara din cadrul Directiei Generale Anticoruptie - Serviciul Anchete au efectuat astazi perchezitii intr-un dosar de coruptie, in care sunt vizati doi politisti din orasul Voluntari.

VIDEOCONFERINTA INVESTITII IMOBILIARE SI ACHIZITII PUBLICE IN PANDEMIE COSTIN BANICA, HEAD OF INDUSTRIAL DEPARTMENT, JLL: Investitiile dezvoltatorilor au continuat, in ciuda pandemiei

Investitiile dezvoltatoriilor au continuat chiar si in perioada pandemiei, potrivit lui Costin Banica, Head of Industrial Department, JLL. Domnia sa a precizat ca estimarile indica un volum de aproximativ 600. 000 de metri patrati de spatii industriale noi care vor fi livrate pana la sfarsitul anului.

Care sunt judetele in care nu s-a mai inregistrat niciun caz de Covid-19

In ziua in care s-a inregistrat un nou record de imbolnaviri in Romania, Satu Mare ramane judetul in care nu s-a raportat niciun caz in plus.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )