Libnet.ro
UNICEF

22:00

Serialul Urzeala tronurilor a primit cele mai multe nominalizari la premiile Primetime Emmy 2014

B1 B1,
Serialul Urzeala tronurilor a primit cele mai multe nominalizari la premiile Primetime Emmy 2014

Serialul Urzeala tronurilor/ Game of Thrones conduce in topul productiilor de televiziune care au primit cele mai multe nominalizari la Primetime Emmy Awards 2014. Serialul dramatic produs de televiziunea HBO va. continuă pe B1

Serialul Game of Thrones a primit cele mai multe nominalizari la premiile Primetime Emmy 2014

Serialul fantasy Game of Thrones conduce in topul productiilor de televiziune care au primit cele mai multe nominalizari la Primetime Emmy Awards 2014. Nominalizarile pentru cea de-a 66-a editie a premiilor Primetime Emmy, considerate unele dintre cele mai prestigioase distinctii din industria TV, au fost anuntate de actorii Mindy Kaling si Carson Daly, joi, la sediul din Hollywood al Academy of Television Arts Sciences, relateaza Mediafax.

Serialul Urzeala tronurilor, cele mai multe nominalizari la Primetime Emmy 2014

Serialul Urzeala tronurilor/ Game of Thrones a primit cele mai multe nominalizari la premiile Primetime Emmy Awards 2014, .

Premiile Emmy 2014: Urzeala tronurilor, cele mai multe nominalizari. Lista productiilor si actorilor inscrisi in cursa pentru prestigioasele trofee

Academia Internationala de Televiziune, Arte si Stiinte The International Academy of Television Arts Sciences) a anuntat nominalizarile pentru cea de-a 66-a editie a premiilor Emmy. Serialul-fenomen Game of Thrones/ Urzeala tronurilor se bucura de cele mai multe nominalizari 19), inclusiv la categoria Cel mai bun serial drama.

Urzeala tronurilor, favorit la premiile Primetime Emmy 2014. Vezi celelalte nominalizari

Serialul fantasy cu accente medievale Urzeala tronurilor/ Game of Thrones conduce in topul productiilor de televiziune care au primit cele mai multe nominalizari la Primetime Emmy Awards 2014, informeaza.

Romania, tara cu cele mai multe servicii speciale. SRI-ul regimului Basescu are de patru ori mai multi agenti decat serviciul secret al Germaniei

Securitatea nationala pare sa preocupe autoritatile romanesti mai mult decat pe cele germane, de exemplu, din moment ce Serviciul Roman de Informatii cheltuie doar pentru plata salariilor cat tot bugetul.

Aici e de lucrat: domeniile in care gasesti cele mai multe locuri de munca acum

Desi nu este anotimpul preferat al angajarilor, vara ramane pe pozitii cu mii de joburi. Asa ca cei care vor sa sa-si schimbe locul de munca sau pur si simplu vor sa aiba chiar de acum primul job au de ales din mii de joburi in marile orase.

FOTO VIDEO infrangerea dramatica a Braziliei a provocat cele mai multe glume si ironii pe retelele sociale

Infrangerea rusinoasa a Braziliei de catre echipa nationala a Germaniei, cu scorul de 1-7, a provocat pe internet numeroase glume si ironii la adresa tarii sud-americane.

FOTO VIDEO infrangerea dramatica a nationalei Braziliei a provocat cele mai multe glume si ironii pe retelele sociale

Infrangerea rusinoasa a Braziliei de catre echipa nationala a Germaniei, cu scorul de 1-7, a provocat pe internet numeroase glume si ironii la adresa tarii sud-americane.

Ce locuri de munca sunt disponibile la AFOFM. Femeile, cele mai mare sanse de angajare

Somerii aflati in cautarea unei slujbe nu au prea mari sanse de angajare. Cele mai multe locuri de munca disponibile sunt pentru femei. Industria textila vine cu o oferta bogata: peste o suta de posturi pentru confectioner imbracaminte si muncitor necalificat.

Cele mai bune sfaturi pentru un machiaj rapid si fara cusur

Se pare ca timpul, cel mai delicat element al vietii, tinde sa devina si cel mai pretios in ultima vreme, intrucat agitatia vietii cotidiene iti poate rapi ore intregi astfel incat, de cele mai multe ori, esti pusa in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )