Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce locuri de munca sunt disponibile la AFOFM. Femeile, cele mai mare sanse de angajare

Adevărul Adevărul,
Ce locuri de munca sunt disponibile la AFOFM. Femeile, cele mai mare sanse de angajare

Somerii aflati in cautarea unei slujbe nu au prea mari sanse de angajare. Cele mai multe locuri de munca disponibile sunt pentru femei. Industria textila vine cu o oferta bogata: peste o suta de posturi pentru confectioner imbracaminte si muncitor necalificat. continuă pe Adevărul

Peste 16.000 locuri de munca vacante astazi la nivel national

Un numar de 16. 210 locuri de munca sunt disponibile astazi in intreaga tara, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti, Prahova si Arges, iar cele mai putine in judetele Bacau, Mehedinti, Suceava si Caras-Severin, potrivit unui comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) trimis astazi redactiei.

Cele mai mari venituri, in familiile fara copii si cu studii superioare

Principala sursa de venit a familiilor din Romania este salariul, intr-un procent mult mai ridicat in mediul urban decat in mediul rural. in familiile conduse de un absolvent de invatamant superior, veniturile sunt de aproape trei ori mai mari decat in gospodariile cu un cap al familiei fara studii. De asemenea, veniturile sunt mai mari in familiile fara copii, diferenta dintre cele doua fiind de 22 de procente.

INTERVIU Care sunt cele mai comune alergii ale sezonului calduros si cum le putem preveni? Dr. Ierima Augustin, alergolog: Niciun simptom nu trebuie ignorat

Dr. Ierima Augustin, medic specialist Alergologie si Imunologie in cadrul Hyperclinicii MedLife Galati, a explicat pentru cititorii MedLive care sunt cele mai comune alergii ale sezonului calduros, cum le putem preveni si ce masuri putem lua in momentul in care apar simptomele. Dr. Ierima Augustin are propriul sau cabinet de alergologie in Galati, dar a explicat in cadrul interviului de ce a luat decizia de a lucra in Hyperclinica MedLife si care este importanta unei echipe de medici profesionisti pentru un diagnostic cat mai bun si un tratament eficient.

Inchirierea si vanzarea de spatii comerciale in Romania, una dintre cele mai mari rate de crestere din Europa

GfK a lansat studiul Analiza a scenei de retail european, cuprinzand cele mai recente evolutii si prognoze pentru 2014. Indicatorii de piata evaluati de GfK pentru un total de 32 de tari europene sunt: puterea de cumparare, cifra de afaceri.

Sanatatea, un domeniu in care cele mai mari economii cheltuie milioane de dolari

Statele Unite ale Americii au, aparent, cheltuieli mai mari de sanatate decat orice alta tara. Totusi, rezultatele din domeniul sanatatii din SUA sunt printre cele mai grave. Pe baza datelor publicate de Organizatia pentru Cooperare Economica si.

TOP Cele mai vizitate orase din lume. Bucurestiul este pe lista

Inovatiile in calatoriile de lux, nevoia tot mai mare pentru deplasari in strainatate, dar si alegerea unui concediu in afara tarii fac ca unele destinatii sa aiba milioane de vizitatori anual. Wall-Street. ro iti arata care sunt cele mai vizitate orase.

Cele mai bune si proaste momente de la Wimbledon

Editia 2014 a Wimbledon este deja in istorie, moment pentru a trece in revista cele mai bune si cele mai proaste momente din acest turneu. Simona Halep intra si ea in top.

Serialul Urzeala tronurilor a primit cele mai multe nominalizari la premiile Primetime Emmy 2014

Serialul Urzeala tronurilor/ Game of Thrones conduce in topul productiilor de televiziune care au primit cele mai multe nominalizari la Primetime Emmy Awards 2014. Serialul dramatic produs de televiziunea HBO va.

Serialul Game of Thrones a primit cele mai multe nominalizari la premiile Primetime Emmy 2014

Serialul fantasy Game of Thrones conduce in topul productiilor de televiziune care au primit cele mai multe nominalizari la Primetime Emmy Awards 2014. Nominalizarile pentru cea de-a 66-a editie a premiilor Primetime Emmy, considerate unele dintre cele mai prestigioase distinctii din industria TV, au fost anuntate de actorii Mindy Kaling si Carson Daly, joi, la sediul din Hollywood al Academy of Television Arts Sciences, relateaza Mediafax.

Premiile Emmy 2014: Urzeala tronurilor, cele mai multe nominalizari. Lista productiilor si actorilor inscrisi in cursa pentru prestigioasele trofee

Academia Internationala de Televiziune, Arte si Stiinte The International Academy of Television Arts Sciences) a anuntat nominalizarile pentru cea de-a 66-a editie a premiilor Emmy. Serialul-fenomen Game of Thrones/ Urzeala tronurilor se bucura de cele mai multe nominalizari 19), inclusiv la categoria Cel mai bun serial drama.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )