Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aici e de lucrat: domeniile in care gasesti cele mai multe locuri de munca acum

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Aici e de lucrat: domeniile in care gasesti cele mai multe locuri de munca acum

Desi nu este anotimpul preferat al angajarilor, vara ramane pe pozitii cu mii de joburi. Asa ca cei care vor sa sa-si schimbe locul de munca sau pur si simplu vor sa aiba chiar de acum primul job au de ales din mii de joburi in marile orase. continuă pe Wall-Street Ro

Uzbekul Irmatov a devenit arbitrul cu cele mai multe meciuri conduse la Cupa Mondiala

Uzbekul Ravsan Irmatov a devenit arbitrul cu cele mai multe meciuri conduse la Cupa Mondiala, depasindu-i pe francezul Joel Quiniou, uruguayanul Jorge Larrionda si mexicanul Benito Archundia. Sambata, Irmatov a.

INTERVIU Care sunt cele mai comune alergii ale sezonului calduros si cum le putem preveni? Dr. Ierima Augustin, alergolog: Niciun simptom nu trebuie ignorat

Dr. Ierima Augustin, medic specialist Alergologie si Imunologie in cadrul Hyperclinicii MedLife Galati, a explicat pentru cititorii MedLive care sunt cele mai comune alergii ale sezonului calduros, cum le putem preveni si ce masuri putem lua in momentul in care apar simptomele. Dr. Ierima Augustin are propriul sau cabinet de alergologie in Galati, dar a explicat in cadrul interviului de ce a luat decizia de a lucra in Hyperclinica MedLife si care este importanta unei echipe de medici profesionisti pentru un diagnostic cat mai bun si un tratament eficient.

FOTO VIDEO infrangerea dramatica a Braziliei a provocat cele mai multe glume si ironii pe retelele sociale

Infrangerea rusinoasa a Braziliei de catre echipa nationala a Germaniei, cu scorul de 1-7, a provocat pe internet numeroase glume si ironii la adresa tarii sud-americane.

FOTO VIDEO infrangerea dramatica a nationalei Braziliei a provocat cele mai multe glume si ironii pe retelele sociale

Infrangerea rusinoasa a Braziliei de catre echipa nationala a Germaniei, cu scorul de 1-7, a provocat pe internet numeroase glume si ironii la adresa tarii sud-americane.

Salariul mediu net in luna mai: 1.682. Care sunt cele mai afectate sectoare

Castigul salarial mediu nominal brut a scazut cu 2,8% in luna mai fata de aprilie, la 2. 328 lei, in timp ce salariul mediu net a scazut cu 3,1% 53 lei) fata de luna precedenta, la 1. 682 lei, a anuntat luni Institutul National de Statistica INS).

Sansa ideilor romanesti de a triumfa in Europa: competitia care premiaza cele mai interesante proiecte de cloud

Companiile din Romania au sansa de a se inscrie si castiga una dintre cele mai interesante competitii europene: Eurocloud Awards. Aceasta este axata pe dezvoltarea solutiilor bazate pe cloud.

Cele mai amuzante 10 citate despre dragoste

De cele mai multe ori nu reusim sa ii transmitem persoanei iubite tot ceea ce simtim pentru ea si ajungem sa scoatem cateva perle pe gura care fie sunt interpretate gresit, fie starnesc rasul persoanei iubite.

Cele mai bune sfaturi pentru un machiaj rapid si fara cusur

Se pare ca timpul, cel mai delicat element al vietii, tinde sa devina si cel mai pretios in ultima vreme, intrucat agitatia vietii cotidiene iti poate rapi ore intregi astfel incat, de cele mai multe ori, esti pusa in.

TOP Cele mai vizitate orase din lume. Bucurestiul este pe lista

Inovatiile in calatoriile de lux, nevoia tot mai mare pentru deplasari in strainatate, dar si alegerea unui concediu in afara tarii fac ca unele destinatii sa aiba milioane de vizitatori anual. Wall-Street. ro iti arata care sunt cele mai vizitate orase.

Perechea de lux: cele mai scumpe telefoane din lume, in limuzinele Bentley

Ce poti sa faci cand conduci compania care produce cele mai scumpe telefoane din lume? incerci sa le pui in cele mai scumpe masini si astfel am ajuns sa vorbim despre telefoane Vertu in limuzine Bentley.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )