Libnet.ro
UNICEF

22:15

Sevyn Streeter il coopteaza pe Chris Brown in duet pentru piesa It Wont Stop!

Devorator Monden Devorator Monden,
Sevyn Streeter il coopteaza pe Chris Brown in duet pentru piesa It Wont Stop!

Tanara artista a inregistrat initial aceasta piesa singura insa a dorit sa introduca un element fresh. Astfel It Wont Stop beneficiaza de o noua varianta, devenind un duet cu Chris Brown. Acesta este cel de-al doilea single lansat de catre Sevyn Streeter, dupa piesa I Like It din 2012. Cel mai probabil atat I Like . continuă pe Devorator Monden

Chris Brown ii da o mana de ajutor lui Lil Twist pentru piesa I Dont Care!

Tanarul Lil Twist apeleaza din nou la ajutorul lui Chris Brown pentru realizarea unei noi piese, I Dont Care, in care Breezy apare ca featured artist. Cei doi au mai colaborat in trecut pentru piesa Flowerz, avandu-l insa alaturi si pe Lil Wayne. I Dont Care este cea mai noua piesa semnata Lil Twist care, .

Pusha T si Chris Brown petrec pe cinste intr-o noua piesa Sweet Serenade!

Sweet Serenade este cel mai nou single marca Pusha T care face echipa pentru acesta cu nimeni altul decat Chris Brown care in ultima perioada s-a implicat in foarte multe colaborari. Piesa celebreaza barurile si viata de noapte iar Pusha T se declara in versurile sale cel mai bun rapper in viata. Man it feels .

Se vor impaca sau nu? Rihanna ii trimite indicii lui Chris Brown ca il vrea inapoi

Rihanna spera ca fostul iubit, Chris Brown sa ii raspunda la indiciile pe care i le lasa.

Justin Bieber si Miley Cyrus colaboreaza pentru piesa Twerk!

Dupa ce a experimentat miscarile de dans specifice twerk-ului in cadrul galei MTV VMA 2013, iata ca Miley Cyrus isi trece pe lista si o piesa cu acest titlu, mai exact o colaborare cu Justin Bieber. Piesa Twerk trebuia sa apara initial pe albumul de debut al rapperului Lil Twist, intitulat Bad Decisions. Miley si .

FOTO Holograf a filmat un nou clip pentru piesa Roua diminetii.

Formatia Holograf a filmat ieri un nou videoclip pentru Roua diminetii, cel de-al patrulea single extras de pe albumul euro156;Love Affair. Noul clip va avea premiera luna viitoare, pe 19 septembrie. Regia noului clipului a fost semnata de George Petrosel, fiul lui Edi Petrossl, bateristul celebrei formatii, aceasta fiind prima astfel de colaborare intre George si Holograf. Noi am mai colaborat cu George la diverse sedinte foto sau mici alte filmari, dar niciodata pana acum pentru un clip si .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )