Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sevyn Streeter lanseaza un mini clip pentru o noua piesa B.A.N.S.!

Devorator Monden Devorator Monden,
Sevyn Streeter lanseaza un mini clip pentru o noua piesa B.A.N.S.!

Protejata lui Chris Brown isi lanseaza astazi, trei decembrie, primul EP din cariera, intitulat Call Me Crazy, But. De pe primul sau material Sevyn Streeter a extras ca single oficial trackul It Wont Stop, piesa in colaborare cu mentorul Chris Brown. Recent Sevyn Streeter a dezvaluit un mini clip pentru o alta noua piesa de . continuă pe Devorator Monden

SUPERHIT! Baietii de la ANIMAL X lanseaza un nou clip, pentru piesa Stralucesc la fel!

Dupa un an de la lansarea single-ului Povestea noastra, cei cinci baieti de la Animal X, Hiena, Vierme, Tzapu, Martzianu si Greiere, revin cu un nou videoclip. Piesa ce se bucura de un frumos clip se numeste Stralucesc la fel si este una lenta, o balada care se potriveste de minune cu perioada sarbatorilor de .

Jeremih ne introduce in atmosfera sarbatorilor de iarna in noul sau clip, pentru piesa Youre Mine!

Noua piesa a cantaretului american, cunoscut publicului gratie hitului sau Down On Me in colaborare cu 50 Cent, face parte de pe coloana sonora a filmului Tyler Perrys A Madea Christmas. Acum cateva ore Jeremih a incarcat pe contul sau Vevo si un clip oficial pentru aceasta piesa. Purtand un frac alb-negru, Jeremih ofera publicului .

HOT! Lil Kim lanseaza o noua piesa I Am Kimmy Blanco + prezinta tracklistul mixtape-ului Hardcore 2K13!

Daca Black Friday nu ne-a adus in dar noul sau material, mixtape-ul Hardcore 2K13, rapperita s-a gandit sa ne ofere totusi o noua piesa spre ascultare, intitulata I Am Kimmy Blanco. Concomitent insa Lil Kim a dezvaluit si tracklistul oficial al viitorului sau mixtape. Dupa piesa Dead Gal Walking cu influente dancehall Lil Kim isi .

HOT! Major Lazer revine cu un nou super clip, pentru piesa Sweat feat. Laidback Luke Ms. Dynamite!

Dupa ce a innebunit mapamondul cu hitul Get Free, proiectul dancehall Major Lazer, infiintat de DJ-ul si producatorul american Diplo, ne ofera un nou single oficial, Sweat, dezvaluind concomitent si videoclipul acestuia. Hipnotizant este cuvantul care ar putea descrie clipul piesei Sweat, acesta evidentiindu-se gratie culorilor fosforescente si miscarilor de dans si jocurilor de culori .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )