Libnet.ro
UNICEF

20:00

SFANTA MARIA MARE - ADORMIREA MAICII DOMNULUI - obiceiuri, traditii si superstitii. Ce se intampla daca infloresc trandafirii

Antena3 Antena3,
SFANTA MARIA MARE - ADORMIREA MAICII DOMNULUI - obiceiuri, traditii si superstitii. Ce se intampla daca infloresc trandafirii

Biserica Ortodoxa praznuieste in fiecare an, la 15 august, Adormirea Maicii Domnului, cea mai de seama dintre sarbatorile Sfintei Fecioare. Peste 2,2 milioane de. continuă pe Antena3

SFANTA MARIA MARE - Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului. Ce sarbatorim pe 15 august

Biserica Ortodoxa praznuieste in fiecare an, la 15 august, Adormirea Maicii Domnului, cea mai de seama dintre sarbatorile Sfintei Fecioare. Peste 2,2 milioane de .

SFANTA MARIA MARE. Ce se intampla de ADORMIREA MAICII DOMNULUI

Adormirea Maicii Domnului sau Santamaria Mare, una dintre marile sarbatori ale bisericii crestine, praznuita in 15 august, marcheaza trecerea de la vara la.

Traditii si superstitii de Sfanta Maria. Adormirea Maicii Domnului, ziua cand se culege navalnicul, ultima planta de leac

Adormirea Maicii Domnului, considerata una dintre cele mai importante sarbatori inchinate celei mai cinstite decat heruvimii si mai marite fara de asemanare decat serafimii, este celebrata de crestinii ortodocsi in fiecare an pe 15 august.

Superstitii si obiceiuri de Sfanta Maria Mare. Cum atrag fetele petitorii

Ca orice alta sarbatoare, Sfanta Maria Mare sau Adormirea Maicii Domnului, din 15 august, este marcata de numeroase obiceiuri si superstitii legate de petitori, prosperitate sau starea vremii.

Cel mai mare pelerinaj din Romania are loc la Nicula. 100.000 de credinciosi din toata tara au venit pentru sarbatoarea Adormirea Maicii Domnului

Circa 100. 000 de toata tara sunt vor participa, sambata, 15 august, la sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului la Manastirea Nicula. Dimineata, de la 9. 00, iPS Andrei Andreicut va oficia Sfanta Liturghie.

10.000 de pelerini, asteptati la Curtea de Arges de Adormirea Maicii Domnului. Cum s-au pregatit autoritatile

Aproximativ 10. 000 de pelerini sunt asteptati sa participe, vineri si sambata, la slujbele religioase care vor avea loc la Manastirea Curtea de Arges cu ocazia Adormirii Maicii Domnului. Autoritatile au stabilit locuri de campare si de parcare speciale pentru cei veniti din alte zone ale tarii.

Mesaje de Sfanta Maria: cele mai frumoase urari pentru cei dragi

Mesaje de Sfanta Maria. Adormirea Maicii Domnului, numita in popor Sfanta Marie Mare, este considerata una dintre cele mai importante sarbatori ortodoxe. Peste 2 milioane de romani isi serbeaza ziua onomastica la 15 august, asa ca va oferim mai multe idei de urari si mesaje pentru persoanele dragi care poarta nume ca Maria, Mariana, Marian, Marin, Mara Marilena, Marina, Marinela, Mariuca, Mariuta, Maricica, Mia, Mioara etc.

Sfanta Maria 2015. Pe 15 august se celebreaza cea mai mare sarbatoare crestina a verii

Sfanta Maria 2015. Pe 15 august are loc principala sarbatoare a Sfintei Marii, celebrata de toti crestinii. Aceasta sarbatoare mai este cunoscuta si ca Adormirea Maicii Domnului.

Mobilizare masiva a jandarmilor olteni pentru minivacanta de Sfanta Maria

Efective importante ale Jandarmeriei Olt vor fi angrenate in mai multe localitati din judet cu prilejul sarbatorii religioase Adormirea Maicii Domnului sau, cum este cunoscuta mai mult, Sfanta Maria Mare. Astfel, jandarmii vor fi prezenti in peste 15 localitati pentru a asigura ordinea publica la numeroasele manifestari cultural-artistice, campenesti si religioase programate a avea loc pe parcursul week-end-ului.

Chefurile de Sfanta Maria langa Manastirea Tismana au fost interzise. Picnicurile nu mai pot fi organizate in apropierea lacasului de cult

Manastirea Tismana se pregateste de sarbatoare. Cel mai vechi lacas de cult din Tara Romanesca isi va praznui hramul, Adormirea Maicii Domnului, pe 15 august. Reprezentantii manastirii au interzis organizarea de picnicuri in apropierea lacasului de cult, asa cum se intampla in anii anteriori, cand, pe marginea raului Tismana, aveau loc petreceri pe acorduri de manele si cu alcool din belsug.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )