Libnet.ro
UNICEF

13:15

Sfantu Gheorghe - nou focar de COVID-19: 20 de cadre medicale de la ATI, infectate

Hotnews Hotnews,
 Sfantu Gheorghe - nou focar de COVID-19: 20 de cadre medicale de la ATI, infectate

20 de cadre medicale din cele 38 de la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Sfantul Gheorghe, judetul Covasna, sunt infectate cu COVID-19, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Nou focar de COVID-19 la Spitalul din Sfantul Gheorghe: 20 de cadre medicale de la ATI, infectate

20 de cadre medicale de la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Sfantul Gheorghe, judetul Covasna, sunt infectate cu COVID-19.

Un nou focar COVID-19 in nordul tarii. Judetul in care majoritatea celor infectati sunt cadre medicale

Oficial, Botosaniul a devenit focar COVID-19. Numarul celor infectati cu noul coronavirus este mai mare de 100. Mai mult de jumatate sunt cadre medicale, asistenti si doctori de la Spitalul Judetean Mavromati. Unul dintre acestia se afla in stare grava la Iasi.

MedLife va pune in functiune al doilea laborator Real Time PCR in Sfantu Gheorghe, urmatorul va fi la Timisoara. Vestul tarii este al treilea focar la nivel national, iar numarul de cazuri va continua sa creasca

MedLife va deschide la inceputul saptamanii viitoare cel de al doilea laborator propriu, Real Time PCR in vederea depistarii infectiei cu COVID-19, in Sfantu Gheorghe si are in plan sa deschida al treilea laborator la Timisoara. Vestul tarii este al treilea focar la nivel national, numarul de cazuri va continua sa creasca, a declarat Mihai Marcu, Presedinte si CEO al MedLife Group.

14 cadre medicale din Sibiu, confirmate cu COVID-19

Un numar de 14 cadre medicale sunt infectate cu COVID-19, majoritatea de la sectia de Gastroenterologie a Spitalului Judetean Sibiu, a anuntat, joi, prefectul Mircea Cretu, potrivit Agerpres.

Dupa prima testare, inca doua cadre medicale de la Spitalul Judetean Valcea, confirmate cu COVID-19

Dupa ce asistenta sefa a unei sectii a Spitalului Judetean Valcea a fost gasita infectata cu noul coronavirus, pentru inca doua cadre medicale, din cele 29 testate, rezultatul a fost pozitiv.

Peste 4 milioane de masti achizitionate din donatii pe platforma Doneaza pentru linia intai au plecat catre cadre medicale, politisti si asistenti sociali

Peste 4 milioane de masti achizitionate in urma donatiilor efectuate de catre oameni si companii pe platforma Doneaza pentru linia intai urmeaza sa ajunga la cadre medicale, politisti, jandarmi, pompieri si asistenti sociali, potrivit unui comunicat.

Covasna: Peste jumatate din cadrele medicale de la Sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean, diagnosticate cu Covid-19

20 din cele 38 de cadre medicale de la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta din Sfantu Gheorghe au fost diagnosticate cu Covid-19, a anuntat vineri conducerea institutiei, potrivit Agerpres.

MedLife pune in functiune al doilea laborator Real Time PCR, in Sfantu Gheorghe. Face demersuri si pentru al treilea laborator

Sistemul Medical MedLife, liderul serviciilor medicale private din Romania, va deschide la inceputul saptamanii viitoare cel de al doilea laborator propriu, Real Time PCR in vederea depistarii infectiei cu COVID-19.

Cadre medicale debutante din Italia, marturii emotionante din prima linie a luptei cu COVID-19: Acesti oameni se zbat intre viata si moarte

Cu peste 18. 000 de decese inregistrate in randul pacientilor cu COVID-19, Italia este cea mai afectata natiune a Europei in aceasta criza, iar cadrele medicale se lupta din rasputeri sa faca fata.

Sibiu: 22 de cadre medicale din sectiile Gastroenterologie, ATI si Ginecologie, infectate cu Covid-19

Numarul cadrelor medicale infectate cu COVID-19 a crescut la 22 in judetul Sibiu, majoritatea fiind de la sectia de Gastroenterologie din Spitalul Judetean, a precizat vineri, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Prefecturii, Andreea Stefan.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )