Libnet.ro
UNICEF

17:15

Sfantul Dumitru. Ce nu ai voie sa faci astazi sub nicio forma. E cel mai mare pacat

Playtech Playtech,
Sfantul Dumitru. Ce nu ai voie sa faci astazi sub nicio forma. E cel mai mare pacat

In calendarul ortodox, pe 26 octombrie este pomenit Sfantul Dumitru, Izvoratorul de Mir. De aceasta zi sunt legate multe traditii si obiceiuri. Ce nu ai voie sa faci sub nicio forma? Sfantul Dumitru, Izvoratorul de Mir, 26 octombrie Sfantul Mare Mucenic Dimitrie a trait pe vremea imparatilor Diocletian si Maximilian Galeriu 284-311) si era fiul . continuă pe Playtech

SFANTUL DUMITRU: Ce trebuie sa faci ca sa fii protejat de NECAZURI si pericole de IZVORATORUL DE MIR

Sfantul Dumitru, Izvoratorul de mir, este sarbatorit an de an in data de 27 octombrie, aceastareprezentand ultima si cea mai insemnata sarbatoare a toamnei, care, conformsuperstitiilor este.

Sfantul Dumitru. Traditii si obiceiuri. Ce este complet interzis sa faci pe 26 octombrie?

Sfantul Dumitru. Sarbatoarea Sfantului Dumitru este asociata in fiecare an cu moartea naturii, cu sosirea iernii si a frigului. Sfantul Dumitru. Conform datinei, Sfantul Dumitru este omologul Sfantului.

Sfantul Dumitru. Traditii si obiceiuri. Ce este stric interzis sa faci pe 26 octombrie?

Sfantul Dumitru. Sarbatoarea Sfantului Dumitru este asociata cu moartea naturii, cu sosirea iernii si a frigului. Sfantul Dumitru. Conform datinei, Sfantul Dumitru este omologul Sfantului Gheorghe si.

Crestinii ortodocsi il sarbatoresc pe Sfantul Dumitru: Traditii si superstitii. Ce trebuie sa faci ca sa fii protejat de necazuri (VIDEO)

Credinciosii ortodocsi il sarbatoresc, sambata, pe Sfantul Dumitru. Este unul dintre cei mai iubiti sfinti ai Bisericii Ortodoxe. Evenimentul marcheaza ultima, dar si cea mai importanta sarbatoare a.

Sarbatoare mare sambata, 26 octombrie. Cui nu trebuie sa ii spui la multi ani de Sfantul Dumitru

Credinciosii il celebreaza pe Sfantul Dumitru, pe data de 26 octombrie. in acest an, sarbatoarea de o insemnatate foarte mare in calendarul crestin ortodox va pica intr-o sambata. Sf. Mucenic Dumitru este unul dintre cei mai iubiti sfinti ai Bisericii Ortodoxe si acest fapt e unul mai mult decat clar, daca este sa ne luam .

Sfantul Dumitru, rugaciune care aduce MINUNI in viata ta

Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de Mir, este pomenit in calendarul crestin ortodox pe 26 octombrie. Rugaciune catre Sfantul Dumitru: Sfinte Dumitru, tu ai fost ales de Dumnezeu si harazit sa ocupi.

Superstitii de Sfantul Dumitru, ziua cand se usuca plantele si caldura intra in pamant. Ce e interzis sa faci pe 26 octombrie

Traditia populara spune ca de Sfantul Mucenic Dumitru, cinstit in fiecare an pe 26 octombrie, se usuca toate plantele si caldura intra in pamant, facand loc anotimpului friguros.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )