Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sfantul Gheorghe nu se mai sarbatoreste pe 23 aprilie in Romania! Decizia luata de Biserica Ortodoxa Romana

Antena3 Antena3,
Sfantul Gheorghe nu se mai sarbatoreste pe 23 aprilie in Romania! Decizia luata de Biserica Ortodoxa Romana

BOR a decis: Sfantul Gheorghe nu se mai sarbatoreste pe 23 aprilie in Romania! S-a aflat care este noua data la care crestinii il vor sarbatori pe Sfantul Gheorghe. Sfantul Sinod al Bisericii. continuă pe Antena3

Este OFICIAL! Sfantul Gheorghe NU se mai sarbatoreste pe 23 aprilie in Romania! E FARA PRECEDENT

Decizie de ultima ora! Sfantul Gheorghe NU se mai sarbatoreste pe 23 aprilie in Romania! BOR a precizat noua data la care crestinii il vor sarbatori pe Sfantul Gheorghe.

Sf. Gheorghe nu se mai sarbatoreste anul acesta pe 23 aprilie. Motivul pentru care BOR a mutat slujba dupa Paste

Sf. Gheorghe nu se mai sarbatoreste in acest an pe 23 aprilie. Chiar daca a ramas in calendarul ortodox la aceasta data, slujba a fost mutata de Biserica Ortodoxa in a doua zi de Paste, pe 29 aprilie.

BOR: Slujba pentru sarbatoarea de Sfantul Gheorghe se muta de pe 23 aprilie, a doua zi de Paste

Biserica Ortodoxa Romana a decis ca slujba dedicata sarbatorii de Sfantul Gheorghe din acest an sa nu se mai savarseasca pe 23 aprilie, ci in a doua zi de Paste, pe 29 aprilie, pentru ca in acest an sarbatoarea cade in Saptamana Patimilor, perioada de post intens.

Este inca iarna pe Transalpina. Cand s-ar putea deschide cea mai inalta sosea din Romania

Autoritatile fac tot posibilul sa inlature zapada de pe Transalpina, sau Drumul National 67C cum este denumita in mod oficial, pentru ca intentioneaza sa-l redeschida circulatiei in urmatoarele saptamani.

Cele mai active orase din Romania in domeniul IT

Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara sunt orasele din Romania care reprezinta polii celor mai intense activitati din industria IT. Intr-o piata mondiala dinamica, trendul de dezvoltare al acestui sector este in continua ascensiune, cu o medie anuala de.

Busines report: Derapajele comertului exterior ale Romaniei: talcul relatiilor comerciale cu Turcia; Petrom, care are cea mai moderna centrala din Romania, cumpara masiv energie electrica. De ce

Israelienii de la Leumi au semnat acordul de vanzare a bancii din Romania catre First Bank, detinuta de fondul J. Flowers. Americanii au ales sa preia. Amenintarea cibernetica a momentului, in Romania. Cum functioneaza Scranos, virusul care sparge conturile de Facebook. Romania este tinta preferata a lui Scranos.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )