Libnet.ro
UNICEF

21:16

Sfarsit tragic pentru un barbat din Marea Britanie. A murit chiar in noaptea nuntii

Antena3 Antena3,
Sfarsit tragic pentru un barbat din Marea Britanie. A murit chiar in noaptea nuntii

Un barbat din Anglia, Danny Emsley, 37 de ani, s-a insurat, pe 17 august, cu Clare, 35 de ani. Nunta a avut loc la o locatie din Londra, iar fericitul cuplu a avut circa 80 de invitati la nunta. Barbatul,. continuă pe Antena3

Sfarsit tragic pentru un copil din Iasi. A fost lovit de o masina in timp ce mergea pe skateboard

Sfarsit cumplit de vacanta pentru doi copii din localitatea Ciurea, judetul Iasi. Se jucau cu un skateboard pe sosea cand au fost loviti in plin de o duba. Unul dintre ei a murit cand a ajuns la spital.

GRU, agentia de spioni ruseasca banuita ca ar fi in spatele tentativei de asasinat din Marea Britanie, cauta sa-si lase o ampreta globala

Marea Britanie a declarat miercuri ca doi oficiali din agentia de informatii a Rusiei, GRU, au incercat sa asasineze un fost agent rus in martie folosindu-se de o neurotoxina, relateaza Yahoo News.

Rata de sinucidere n rndul medicilor britanici a crescut din cauza plngerilor depuse de pacienti

Plangerile depuse de pacienti au dus la cresterea ratei de sinucidere in randul medicilor din Marea Britanie, a afirmat un medic cunoscut din Marea Britanie, potrivit The Telegraph. Numarul medicilor care se sinucid este in crestere, a declarat medicul britanic Clare Gerada, care sustine ca unul dintre motivele principale este acela ca pacientii sunt incurajati ca faca plangeri impotriva medicilor, iar acestea le distrug doctorilor stima de sine, chiar si atunci cand sunt triviale sau nejustificate.

Cum vor putea munci lucratorii sezonieri in Marea Britanie si dupa Brexit

Guvernul din Marea Britanie va testa un nou program prin care muncitorii sezonieri din agricultura vor putea continua sa lucreze in fermele britanice chiar si dupa Brexit, scrie Financial Times.

Marea Britanie: Partidul Laburist adopta definitia internationala a antisemitismului

Partidul Laburist din Marea Britanie a adoptat marti definitia antisemitismului a Aliantei Internationale a Comemorarii Holocaustului IHRA,) scrie Politico.

STUDIU: Rata de sinucidere in randul medicilor a crescut in Marea Britanie din cauza plangerilor

Rata de sinucidere in randul medicilor din Marea Britanie a crescut din cauza plangerilor depuse de pacienti. Medicul britanic Clare Gerada sustine ca plangerile le distrug doctorilor stima de sine, chiar.

Marea Britanie cere o reuniune a Consiliului de Securitate ONU privind cazul Skripal

Marea Britanie a cerut o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU pentru a discuta despre atacul neurotoxic ce l-a vizat pe fostul spion rus Serghei Skripal, dupa ce autoritatile au condamnat doi cetateni rusi pentru incident, relateaza site-ul agentiei Dpa, citat de Mediafax.

Definitia internationala a antisemitismului, adoptata

Partidul Laburist din Marea Britanie a adoptat astazi definitia antisemitismului a Aliantei Internationale a Comemorarii Holocaustului IHRA,) scrie Politico.

CIFRE NEMILOASE: Cati bani ia statul pentru GAZELE NATURALE extrase din Marea Neagra

Reprezentantii Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale ANRM) au anuntat ca in anul 2017, din Marea Neagra a fost extrasa o cantitate de 1,36 miliarde de metri cubi de gaze naturale. Pentru productia de.

Romgaz si Lukoil vor incepe forajul in perimetrul Trident din Marea Neagra

Romgaz va incepe forajul unei sonde de explorare-evaluare in perimetrul Trident din Marea Neagra, probabil la sfarsitul acestui an sau in prima jumatate a anului viitor, in baza parteneriatului cu Lukoil, a anuntat, ieri, Directorul general adjunct al Romgaz, Dumitru Gheorghe Rotar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )