Libnet.ro
UNICEF

05:00

Sfarsit tragic pentru un barbat din Olt. Un sofer vitezoman l-a izbit in plin, in timp ce acesta se afla intr-o masina parcata

Antena3 Antena3,
Sfarsit tragic pentru un barbat din Olt. Un sofer vitezoman l-a izbit in plin, in timp ce acesta se afla intr-o masina parcata

Un accident infiorator s-a petrecut in judetul Olt. Un sofer, in varsta de 19 ani, care conducea cu viteza, a izbit cu putere un autoturism, in care se afla un barbat. Potrivit. continuă pe Antena3

Barbat din Dambovita, arestat preventiv dupa ce si-a violat timp de un an fiica in varsta de 14 ani

Un barbat din localitatea Croitori, judetul Dambovita, a fost arestat preventiv, miercuri, sub acuzatia de viol, el fiind cercetat pentru ca, timp de un, a abuzat-o sexual pe fiica sa in varsta de 14 ani, potrivit News. ro. Barbatul fusese retinut marti, dupa ce sotia si fiica abuzata au depus plangere la politie.

Anca Pop lanseaza Ederlezi, in colaborare cu Goran Bregovic, special pentru cluburile din Ibiza

Ederlezi, cantecul reprezentativ pentru comunitatile rrome din Balcani, are de astazi o varianta dance, cantata de Anca Pop featuring Goran Bregovic.

Autoritatile mexicane anunta ca 11 persoane au murit, in urma unui atac armat la o petrecere pentru copii din Tizayuca

Autoritatile mexicane au anuntat joi noaptea ca 11 persoane si-au pierdut viata, dupa ce mai multi barbati inarmati si mascati au luat cu asalt o petrecere pentru copii din localitatea Tizayuca, situata in regiunea Hidalgo, transmite BBC.

Vaslui: Dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul femeii care a lesinat dupa externare si apoi a murit

Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul unei paciente in varsta de 53 de ani, care a lesinat intr-o statie de autobuz la scurt timp dupa ce fusese externata, femeia decedand apoi in spital.

Un barbat din judetul Botosani a inviat la propria inmormantare. Este incredibil ce s-a intamplat cu batranul la un an de la acest incident

Caz incredibil in judetul Botosani. Un barbat a fost declarat mort, iar familia s-a apucat sa pregateasca cele necesare pentru a-l conduce pe ultimul drum. Doar ca in ziua in care trebuia sa.

Un barbat din Botosani a murit si a inviat dupa trei zile! Familia se pregatea de inmormantare

Corpul medical din judetul Botosani de la Serviciul Judetean de Ambulanta au avut parte de un caz cel putin aparte. in urma unui apel, acestia s-au prezentat la adresa, iar ei au constatat ca barbatul.

Marea Britanie nu va plati niciun ban mai mult decat este necesar pentru iesirea din UE

Ministrul pentru Brexit, Steve Baker, a declarat ca Marea Britanie nu va plati Uniunii Europene niciun ban mai mult decat are nevoie ca parte a acordului,potrivit PressTV. UE a cerut zeci de miliarde de euro Angliei ca parte a proiectului de lege Brexit, inainte ca Bruxelles sa inceapa discutiile vizand un acord de liber schimb cu Londra.

Start-up Nation, un program care te-ar putea scoate pentru totdeauna din antreprenoriat?

Incertitudinile din jurul programului Start-Up Nation si felul in care a fost elaborat naste o serie de reactii negative in randul oamenilor care activeaza de ani buni in lumea business-ului.

Demers fara precedent la nivel international pentru orfanii din Romania

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, cazul unei fetite care a fostabandonata in leaganul de copii din Alexandria, cand avea numai cinci.

AM-POCU: 76 de milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa-si deschida o afacere

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman AM POCU) a aprobat 32 proiecte in valoare de 76 milioane euro, prin Diaspora Start Up, acestea fiind destinate antreprenorilor romani care locuiesc in strainatate sau celor care s-au intors recent in tara si doresc sa-si valorifice abilitatile profesionale dobandite in afara, prin deschiderea unei afaceri in Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )