Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie nu va plati niciun ban mai mult decat este necesar pentru iesirea din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marea Britanie nu va plati niciun ban mai mult decat este necesar pentru iesirea din UE

Ministrul pentru Brexit, Steve Baker, a declarat ca Marea Britanie nu va plati Uniunii Europene niciun ban mai mult decat are nevoie ca parte a acordului,potrivit PressTV. UE a cerut zeci de miliarde de euro Angliei ca parte a proiectului de lege Brexit, inainte ca Bruxelles sa inceapa discutiile vizand un acord de liber schimb cu Londra. continuă pe Ziarul Bursa

Mervyn King: Gestionarea economiei inseamna mai mult decat controlarea inflatiei

Gestionarea economiei presupune mai mult decat atingerea unei tinte privitoare la inflatia preturilor de consum, sustine Mervyn King fostul guvernator al Bancii Angliei, in cartea Sfarsitul alchimiei: banii, bancile si viitorul economiei mondiale.

Notificarile push cresc vanzarile in online mai mult decat email-urile

Pana de curand, notificarile push push notifications sunt mesajele care ti se afiseaza in coltul ecranului cand deschizi un site sau o aplicatie) erau folosite in special pentru aplicatiile mobile, dar incepand cu anul 2015, acestea au prins teren si pe partea de site-uri web. De anul trecut au inceput sa fie folosite din ce in ce mai des ca instrument de marketing de catre magazinele online. Asta pentru ca, potrivit statisticilor, peste 60% dintre clientii care au optat pentru a primi notificari push de la magazinele online pe care le frecventeaza, au plasat cel putin o comanda imediat ce au primit un mesaj relevant.

FOTO Un liceu din Suceava cere elevilor taxa pentru eliberarea diplomei de Bacalaureat. Mai mult, taie si chitante, desi eliberarea actului este gratuita, conform ministrului Educatiei. Liviu Pop: Voi verifica

Un liceu din Suceava le cere absolventilor claselor a XII-a taxa pentru eliberarea diplomei de Bacalaureat, desi ministrul Educatiei, Liviu Pop, sustine caeducatia este gratuita conform Constitutiei. Mai mult decat atat, potrivit elevilor cuantumul difera de la un caz la altul. Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a cerut verificare a informatiei si daca este un caz izolat sau o situatie generalizata.

UPDATE FOTO Un liceu din Suceava cere elevilor taxa pentru eliberarea diplomei de Bacalaureat. Mai mult, taie si chitante, desi eliberarea actului este gratuita, conform ministrului Educatiei. Liviu Pop: A fost o decizie a Consiliului de Administratie al

Un liceu din Suceava le cere absolventilor claselor a XII-a taxa pentru eliberarea diplomei de Bacalaureat, desi ministrul Educatiei, Liviu Pop, sustine caeducatia este gratuita conform Constitutiei. Mai mult decat atat, potrivit elevilor cuantumul difera de la un caz la altul. Ministrul Educatiei, Liviu Pop, sustine, dupa verificare, ca taxa a fost decisa la nivelul Consiliului de Administratie, desi in Legea Educatiei Nationale nu este prevazuta perceperea unei astfel de taxe. In ceea ce priveste, eventualele masuri cu privire la caz, oficialul a spus ca asteapta finalizarea investigatiilor.

Marea Britanie trebuie sa accepte factura pentru Brexit

Michel Barnier, negociatorul sef al Brexit al UE, a declarat ca discutiile despre Brexit nu vor inregistra niciun progres daca Marea Britanie nu accepta ca o tranzactie pentru iesire implica o plata substantiala pentru bloc, potrivit The Financial Times.

Parlamentul European, nemultumit de oferta facuta de Marea Britanie cetatenilor UE dupa Brexit

Oferta facuta de premierul britanic, Theresa May, cetatenilor UE in Marea Britanie dupa Brexit a fost descrisa de negociatorul Parlamentului European pentru Brexit, ca fiind mult sub ceea ce au.

La 8 ani castiga pe ora mai mult de 3 salarii minime pe economie: Cine e cel mai tanar om de afaceri din lume

Junior Wyatt, un copil de doar 8 ani, a reusit sa castige 13. 000 de lire sterlie pe luna vanzand oua. El este cel mai tanar antreprenor din Marea Britanie si si-a inceput afacerea cu.

Coface: Insolventele din Marea Britanie vor creste cu aproape 9%

Sectoarele in care investitiile sunt cele mai costisitoare, precum procesarea metalelor, domeniul auto si cel al constructiilor, vor fi lovite cel mai puternic. Indiferent daca Brexit-ul va fi usor sau dur, atractivitatea tarii pentru investitori va fi afectata cu siguranta. in prezent, Marea Britanie este principala destinatie pentru FDI, in principal in sectoarele financiar, informational si de comunicatii, urmate de transporturi si logistica.

Marea Britanie: Rata somajului, 4,5% in mai, cel mai mic nivel din ultimii 42 de ani

Rata somajului din Marea Britanie a scazut la 4,5% la sfarsitul lunii mai, fata de 4,6% in aprilie, inregistrand cel mai mic nivel din ultimii 42 de ani, a anuntat miercuri oficiul national de statistica, citat de AFP.

Marea Britanie: O noua ancheta in SCANDALUL SANGELUI contaminat cu HIV si Hepatita C

Guvernul britanic a decis sa demareze o noua ancheta ce vizeaza uriasul scandal al sangelui contaminat, care a facut 2. 400 de morti in Marea Britanie, in urma unei petitii mai vechi a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )