Libnet.ro
UNICEF

22:45

VIDEO Falsul chirurg care a mutilat mai multe femei in salile de operatii din Romania a fost adus la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
VIDEO Falsul chirurg care a mutilat mai multe femei in salile de operatii din Romania a fost adus la Bucuresti

Parcagiul italian care a reusitsa patrunda in mai multe sali de operatii din spitale celebre din Capitala, fiind acuzat de plasticieni celebri ca a mutilat mai multe femei, a fost adus la Bucuresti. Matteo Politi, care practica ilegal chirurgia sub numele deMatthew Mode, se afla la Sectia 4 Politie, unde este audiat. continuă pe Adevărul

Procurorii au deschis dosar penal in rem in cazul escrocului italian, care a operat in mai multe spitale din Romania

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au deschis un dosar penal in rem in urma sesizarii depuse de reprezentantii Colegiului Medicilor, dupa ce falsul chirurg italian a fost descoperit i.

CAZUL FALSULUI MEDIC CARE A OPERAT LA MAI MULTE CLINICI: Colegiul Medicilor sustine demersul de sesizare a organelor de urmarire penala

Colegiul Medicilor precizeaza ca nu a eliberat niciun document care sa-i dea dreptul sa practice medicina in Romania falsului medic care, conform Libertatea, a operat in mai multe clinici din tara.

Falsul chirurg a fost dus la Sectia 4 de Politie

ACTUALIZARE - Politia, despre falsul chirurg: A fost condamnat in Italia pentru fapte asemanatoare. Nu figureaza in Tabloul medicilor din Italia Falsul chirurg Matteo Politi, care potrivit Libertatea a operat in mai multe clinici private din Romania, a fost dus, miercuri seara, la Sectia 4 de Politie din Capitala, dupa ce a fost prins la Vama Curtici.

Falsul chirurg a fost dus la Sectia 4 de Politie

Falsul chirurg Matteo Politi, care potrivit Libertatea a operat in mai multe clinici private din Romania, a fost dus, miercuri seara, la Sectia 4 de Politie din Capitala, dupa ce a fost prins la Vama Curtici.

Chirurg bucurestean, despre Matteo Politi: L-am vazut de mai multe ori n sala de operatie. Era o catastrofa

Un chirurg estetician din Bucuresti, Victor Schwartz, sustine ca l-a vazut de mai multe ori in sala de operatie pe falsul chirurg italian si ca acesta, pe langa faptul ca nu avea studii, nici macar nu se spala pe maini inainte de interventii, nu dezinfecta si nu folosea manusi.

Primele imagini cu falsul chirurg, dupa ce a fost adus la audieri. Explicatiile Politiei

Falsul chirurg Matteo Politi a fost adus la audieri. Barbatul, cetatean italian, a fost dus de politisti la Sectia 4 si nu a facut declaratii jurnalistilor. Totodata, politistii au adus bagajele pe care b.

Falsul chirurg italian a fost retinut pentru 24 de ore

Falsul chirurg italian Matteo Politi a fost retinut miercuri seara, pentru 24 de ore, dupa ce a fost audiat de catre politistii Sectiei 4 din Capitala, anunta Mediafax. Acesta este suspect pentru inselaciune si e vizat de ancheta in rem privind exercitarea fara drept a unei profesii.

Adina Alberts, dezvaluiri incendiare despre escrocul care se dadea medic: El insela in mai multe privinte pe cei din jur

Celebrul chirurg estetician Adina Alberts 50 de ani) a vorbit despre escrocul italian care s-a dat drept medic plastician si a operat pacienti la mai multe clinici din Bucuresti. intr-o interventie telefonica.

Au aparut noi detalii socante despre escrocul italian care a operat in mai multe spitale din Romania. Barbatul facea sprancene din par pubian. Niciunul dintre numele lui nu era real

Apar noi informatii despre medicul cu 8 clase, care opera fara sa fi avut macar liceul. Valet in Italia si chirurg in Romania, avea un comportament, in sala de operatie, care a starnit suspiciuni.

Accident grav in Mehedinti. Un microbuz plin cu calatori a intrat in plin intr-un parapet: mai multe victime

Un microbuz care avea la bord 16 persoane a fost implicat, marti dimineata, intr-un accident rutier in judetul Mehedinti. Mai multe persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce au suferit rani usoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3317 seconds )