Libnet.ro
UNICEF

11:45

Antena 1, amendata din nou de CNA pentru Acces Direct si Mireasa: Nu e posibil ca asemenea momente sa fie difuzate la televizor

Adevărul Adevărul,
Antena 1, amendata din nou de CNA pentru Acces Direct si Mireasa: Nu e posibil ca asemenea momente sa fie difuzate la televizor

Antena 1 a primit o noua amenda din partea Consiliului National al Audiovizulului CNA) pentru trei momente din emisiunile Mireasa si Acces Direct. continuă pe Adevărul

Amenda de 10.000 de lei pentru Acces Direct. Cum au filmat-o pe Vulpita

Consiliul National al Audiovizualului a sanctionat din nou postul de televiziune Antena 1 cu amenda de 10. 000 de lei. Motivul: in cadrul emisiunilor Acces Direct si Mireasa au difuzate trei momente care nu erau potrivite pentru intervalul orar la care au fost difuzate emisiunile. Momentele contin limbaj trivial si scene vulgare. Antena 1, amenda de .

Ce face acum Mirela Vaida, dupa suspendarea emisiunii Acces Direct

Mirela Vaida se bucura de concediul nedorit de nimeni in care a intrat dupa ce emisiunea prezentata de ea la Antena 1 a fost suspendata din cauza infectiei de coronavirus. Conducerea emisiunii, dar si ceilalti angajati tin legatura cu DSP-ul. S-a aflat ce face Mirela Vaida in izolare Invitatii permanenti ai emisiunii, Vulita si Viorel, .

Vulpita de la Acces Direct, scene socante la casa socrilor ei. L-au lovit cu piatra in cap

Inca un episod socant s-a demarat la Blagesti, unde un cameraman Romania TV a fost lovit cu o piatra in cap de socrul Vulpitei. Acesta nu este primul incident de acest fel, echipa Acces Direct fiind huiduita si alungata cu pietre din poarta tatalui lui Viorel Stegaru, nu cu multa vreme in urma. Socrul Vulpitei .

Cati lei a ajuns sa coste un gram de aur. Un nou record pentru pretul aurului in Romania

Aurul isi continua trendul ascendent! Banca Nationala a Romaniei a cotat miercuri metalul pretios la 267,2225 lei pentru un gram, fata de cotatia de marti, cand un gram de aur costa 260,3097 lei. Asadar, aurul s-a apreciat in doar o zi cu 6, 9188 de lei! Pretul aurului a explodat Cresterea masiva a pretului la .

Klaus Iohannis i-a infuriat pe unguri. De ce l-au reclamat din nou la CNCD

Presedintele Klaus Iohannis i-a infuriat din nou pe unguri dupa ce a declarat ca de vina pentru criza sanitara si pandemia din Romania ar fi PSD, alaturi de alte partide, printre care si UDMR. Asociatia maghiara de asistenta juridica in domeniul minoritatilor, Miko Imre, a anuntat ca a depus o plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD).

Se inchid din nou salile de fitness. Comitetul Judetean Arges a luat decizia

Salile de fitness, aerobic si culturism se vor inchide din nou. De data aceasta, pentru o perioada mai scurta, de doua saptamani, iar initiativa se aplica doar pentru judetul Arges. Decizia.

Romania va fi lovita din nou de vijelii si furtuni! Este cod galben in 10 judete

Romania va fi lovita din nou de vitejlii si furtuni. Meteorologii au actualizat prognoza, iar 10 judete vor fi sub incidenta unei avertizari tip cod galben.

Posta Romana, amendata din cauza GDPR: cum ti-a pus in pericol datele personale si cat a platit

Oficialii din Posta Romana au fost dintotdeauna foarte relaxati cand vine vorba de incalcarea prevederilor GDPR. Pana nu demult, aveau un pact cu PSD-ul pentru a le oferi acces la baza de.

Antena 1, in fierbere: Ce s-a decis cu privire la show-ul Te cunosc de undeva, dupa ce vedetele infectate cu COVID-19 au fost testate din nou

Bucurie mare pentru fanii emisiunii Te cunosc de undeva. Au fost reluate filmarile la show-ul care a fost oprit, dupa ce mai multe vedete s-au infectat cu SARS-CoV2. Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Toto Dumitrescu,.

VIDEO Mii de femei au protestat din nou in Turcia fata de violenta domestica

Mai multe mii de femei au manifestat miercuri in toata Turcia pentru a cere guvernului presedintelui Recep Tayyip Erdogan sa nu retraga tara din Conventia de la Istanbul, tratat international menit sa combata violenta in familie, informeaza AFP si dpa.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )