Libnet.ro
UNICEF

06:00

Urania Cremene va fiSupernanny de Romania. Cea mai populara emisiune de parenting se intoarce laPrima TV

Adevărul Adevărul,
Urania Cremene va fiSupernanny de Romania. Cea mai populara emisiune de parenting se intoarce laPrima TV

Urania Cremene, unul dintre cei mai apreciati experti in parenting din Romania va fi Supernanny. Un nou sezon al reality-show-ului va fi difuzatin curand dePrima TV. continuă pe Adevărul

Sibiu ramane judetul cu cea mai mare rata de infectare din Romania Indicele de cazuri de COVID-19 la mia de locuitori a trecut de 6 in Bucuresti Situatia judet cu judet

25 de judete si Capitala continua sa aiba au o rata de infectare de peste 3 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, iar Sibiul isi mentine cel mai mare indice din Romania, chiar daca in ultimele trei zile a scazut sub 9. Al doilea judet cu cea mai mare rata de infectare ramane Ilfov, unde indicele s-a mentinut insa la 8,17. in Bucuresti rata de infectare creste de la o zi la alta si a trecut de 6.

Ce a patit Elena Gheorghe in pandemie. Artista, dezvaluiri nestiute despre cea mai grea perioada

Pandemia a schimbat arta din temelii, iar viitorul arata diferit pentru aceasta industrie. Situatia artistilor din Romania devine tot mai incerta, in conditiile in care criza sanitara a trimis in somaj aproape intreaga industrie de divertisment pe plan local. Trairile Elenei Gheorghe in aceasta perioada. Elena Gheorghe, dezvaluiri despre cea mai grea perioada: pandemia. Am .

Vesti proaste pentru pensionari! Cine face anuntul trist: Cea mai grea lovitura de dupa 1989

Sunt vesti proaste pentru pensionari. Pensionarii romani urmeaza sa primeasca cea mai grea lovitura de dupa anul 1989. Acestia ar trebui sa isi ia gandul de la legea pensiilor, sustine un reputat economist. Vesti teribile pentru pensionari. Legea Pensiilor nu va fi respectata de PNL. Cine sustine asta Pensionarii au parte de vesti proaste. Acestia .

Medic celebru dezvaluie solutia salvatoare impotriva COVID-19: Este cea mai eficienta si mai scurta cale prin care putem sa revenim la normalitate

Medicul Valeriu Gheorghita de la Spitalul Militar Central a fost desemnat de curand coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19. Acesta considera ca vaccinul asteptat de toata lumea reprezinta cea mai sigura si rapida solutie catre o viata normala. Vaccinarea reduce consumul de antibiotice Medicul Valeriu Gheorghita sustine ca, atat vaccinarea antigripala, cat si cea anti-COVID-19 .

CORONAVIRUS |OMS: Craciunul fara intreaga familie este cea mai buna optiune in vremurile Covid

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a estimat, luni, ca un Craciun in cerc restrans, fara o reuniune mare de familie, este, fara indoiala, cea mai buna optiune in aceasta perioada de.

Rata de infectare in judetul Sibiu scade pentru a treia zi consecutiv, dar tot ramane cea mai ridicata din tara

Rata de infectare in judetul Sibiu scade, duminica, pentru a treia zi consecutiv, dar tot ramane cea mai ridicata din tara, respectiv 8,62. Si in municipiul Sibiu a scazut incidenta cumulata, ajungand la 12,99.

Sibiul ramane judetul cu cea mai mare rata de infectare COVID din tara: 8,62. in Ilfov, indicele a ajuns la 8,17, iar in Cluj, la 7,06

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat duminica,22 noiembrie, 5. 837 cazuri noi de persoane infectate cu COVID 19. Sibiul ramanejudetul cu cea mai mare rata de infectare calculata la 1000 de l.

Minus 11,6 grade la Miercurea Ciuc - cea mai scazuta temperatura din zonele locuite

Statia meteo Miercurea Ciuc a inregistrat, in noaptea de sambata spre duminica, o temperatura de minus 11,6 grade Celsius, cea mai scazuta inregistrata in tara, in zonele locuite.

Sibiu, judetul cu cea mai mare rata de infectare COVID din tara: 8,82. in Ilfov, indicele a ajuns la 8,17, iar in Cluj, la 7,19

Sambata, 21 noiembrie, Grupul de Comunicare Strategica a raportat9. 685 cazuri noi de infectare cu COVID-19. Cea mai mare rata de infectarese inregistreaza in judetul Sibiu 8,82), urmat de Ilfov.

ONU: Yemenul este in pericol iminent de a se confrunta cu cea mai grava foamete produsa in lume in ultimele decenii

Secretarul general al Natiunilor Unite, Antonio Guterres, a avertizat, vineri, ca statul Yemen, grav afectat de razboi, se afla in prezent intr-un pericol iminent de a se confrunat cu cea mai grava foamete din lume din ultimele decenii, transmite Reuters.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )