Libnet.ro
UNICEF

19:15

Si-a facut bagajele: Campioana en-titre, eliminata de la Australian Open

Hotnews Hotnews,
 Si-a facut bagajele: Campioana en-titre, eliminata de la Australian Open

Sofia Kenin cap de serie numarul patru si campioana en-titre) a parasit Australian Open inca din turul al treilea. Surpriza zilei a fost furnizata de locul 65 WTA, Kaia Kanepi. continuă pe Hotnews

Simona Halep, eliminata in turul intai al probei de dublu de la Australian Open

Perechea Simona Halep Charlotte Kempenaers-Pocz Romania Australia) a fost eliminata in primul tur al probei de dublu de la Australian Open, primul Grand Slam al anului din tenisul mondial.

Australian Open: Bianca Andreescu, eliminata in turul doi de locul 71 WTA

Dupa ce in runda inaugurala a eliminat-o pe Mihaela Buzarnescu, Bianca Andreescu a parasit Australian Open in turul al doilea. Cap de serie numarul 8, Bianca a fost invinsa categoric de incomoda Su-Wei Hsieh, 35 de ani - ocupanta locului 71 in ierarhia mondiala.

Ana Bogdan, eliminata de la Australian Open 2021. Romanca a fost invinsa clar de Danielle Rose Collins

Ana Bogdan, locul 96 mondial in tenisul feminin, a fost eliminata de la Australian Open 2021 inca din primul tur, marti, fiind invinsa categoric de Danielle Rose Collins 40 WTA) din SUA, scor 3-6 1-6 dupa o.

Irina Begu, eliminata de la Australian Open 2021. A fost invinsa de Nina Stojanovic din Serbia, scor 6-3 6-4

Irina Begu, locul 79 mondial in tenisul feminin, a fost eliminata de la editia din 2021 a Australian Open, luni dimineata, fiind invinsa de Nina Stojanovic 100 WTA) din Serbia, 6-3 6-4 dupa o ora si 43 de.

Ana Bogdan a fost eliminata de la Australian Open. Cati bani incaseaza jucatoarea din Romania

Romania mai are doar doua jucatoare la Australian Open in proba de simpluSimona Halep si Sorana Cir.

Begu, rezultat dezolant: Irina, eliminata de la Australian Open de o anonima

Din pacate, excluzand-o pe Simona Halep 2 WTA), multe jucatoare din Romania nu fac fata turneelor majore, nici macar cand au meciuri aparent usoare, in primele tururi.

Australian Open: Campioana din 2016, eliminata - Era pe partea de tablou a Simonei Halep

Angelique Kerber este primul nume important care paraseste Australian Open inca din runda inaugurala. Nemtoaica a fost depasita, scor 6-0, 6-4, de Bernarda Pera, ocupanta locului 63 in ierarhia mondiala.

Mihaela Buzarnescu, a doua romanca eliminata in primul tur de la Australian Open 2021. Miki, invinsa in trei seturi de Bianca Andreescu, castigatoarea US Open 2019

Mihaela Buzarnescu, locul 138 mondial in tenisul feminin, a fost eliminata de la Australian Open 2021, unde a cedat in partida disputata in primul tur cu tenismena canadiana de origine romana, Bianca Andreescu.

Sofia Kenin, detintoarea trofeului, eliminata in turul al doilea al Australian Open

Americanca Sofia Kenin, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, detinatoarea trofeului, a fost eliminata in turul al doilea al Australian Open.

Irina Begu, eliminata in primul tur al Australian Open

Irina Begu, locul 74 WTA, a fost eliminata, luni, in primul tur al Australian Open, de jucatoarea Nina Stoijanovici din Serbia, locul 99 WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )