Libnet.ro
UNICEF

13:15

Si-a facut o fotografie si a postat-o pe Instagram, insa in scurt timp a inceput sa primeasca fel de fel de comentarii de la prietenii sai. Detaliul care i-a scapat a fost insa observat de toti (FOTO)

B1 B1,
Si-a facut o fotografie si a postat-o pe Instagram, insa in scurt timp a inceput sa primeasca fel de fel de comentarii de la prietenii sai. Detaliul care i-a scapat a fost insa observat de toti (FOTO)

Isi facuse o fotografie intr-o rochie de seara si a postat-o pe Instagram, dar in scurt timp a primit fel de fel de comentarii. Cand s-a uitat mai bine a observat detaliul care ii scapase si care facuse. continuă pe B1

A primit o fotografie nud de la un barbat necunoscut, dar a avut un raspuns genial pentru el. in scurt timp, totul a luat o turnura neasteptata (FOTO)

O femeie care a primit o fotografie nud de la un barbat necunoscut a avut o replica geniala pentru acesta, care l-a pus pe ganduri. in scurt timp, individul s-a panicat de-a dreptul si in final si-a sters.

Directorul Spitalului Clinic Republican, demis la scurt timp dupa ce a fost restabilit in functie

Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale a anuntat miercuri, 21 octombrie, ca a executat hotarareaColegiului civil, comercial si de contencios administrativ largit al Curtii Supreme de Justitie si l-a restabilit pe Anatol Ciubotaru in functia de director al Spitalului Clinic Republican Timofei Mosneaga. insa, acesta a fost demis la scurt timp.

Alimentele cu ajutorul carora slabesti in cel mai scurt timp. Efectele sunt imediate daca le combini asa

Daca ai incercat tot felul de diete, dar rezultatele nu se arata atat de repede pe cat ai dori, poti incerca trucul de mai jos. Cu ajutorul combinatiei dintre cele doua alimente slabesti in cel mai scurt timp posibil. Alimentele care te ajuta sa slabesti in cel mai scurt timp Este cunoscut deja ca nutritionistii .

O femeie a pus bicarbonat de sodiu intr-un pahar cu suc de lamaie. Ce s-a intamplat in cel mai scurt timp

Toata lumea stie ca bicarbonatul de sodiu este bun la multe. De la curatat prin casa si pana la micile tratamente naturiste. Dar stiti ce se intampla cand amestecati, chiar si din greseala, bicarbonatul de sodiu si sucul de lamaie intr-un pahar? Vom incerca sa aflam impreuna. Ce putere secreta au bicarbonatul de sodiu si .

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2801 seconds )