Libnet.ro
UNICEF

13:00

Sibiu, in pragul carantinei. Care este rata de infectare cu coronavirus in municipiu azi, 13 noiembrie 2020

B1 B1,
Sibiu, in pragul carantinei. Care este rata de infectare cu coronavirus in municipiu azi, 13 noiembrie 2020

Municipiul Sibiu ar putea intra in carantina incepand de vineri, 13 noiembrie 2020. Orasul are o rata de infectare cu SARS-CoV-2 de peste 11 la mie. Sibiul ar putea intra in carantina. Rata de. continuă pe B1

Sibiu are cea mai mare rata de infectare cu coronavirus. Situatia pe judete

Judetele Cluj, Salaj, Sibiu si Timis au cea mai mare rata de infectare cu coronavirus, peste 6 la mia de locuitori, in ultimele 14 zie, arata cea mai recenta informare a Grupului de Comunicare Strategica. Alba,.

Seful UPU de la Spitalul Judetean Sibiu a demisionat Sibiul este singurul judet unde rata de infectare trece de 7

Medicul sef al Unitatii de Primiri Urgente UPU) a celui mai mare spital public din judetul Sibiu, unde sunt tratati cei mai multi pacienti cu COVID-19, a demisionat. Judetul Sibiu are cea mai mare rata de infectare la mia de locuitori din Romania - 7,19, confruntandu-se cu lipsa locurilor la ATI, iar autoritatile iau in calcul carantinarea municipiului Sibiu.

Sibiul ar putea intra in carantina. Are o rata de infectare de peste 11 la mie

DSP Sibiu a realizat o analiza de risc si a trimis-o Centrului National de Sanatate Publica pentru avizare. in propunerea DSP Sibiu se vorbeste despre carantinarea municipiului Sibiu, a comunei Selimbar, lipita practic de municipiul resedinta de judet, dar si a oraselor Talmaciu si Cisnadie. Municipiul Sibiu are, miercuri, o incidenta cumulata de 11,18 cazuri de coronavirus la mia de locuitori.

Femeia din zodiac pe care se bat barbatii. Care este cea mai dorita zodie din horoscop

Fiecare femeie merita dragostea sincera a unui barbat, care sa o apreecieze si sa o iubeasca. Orice barbat care isi doreste sa cucereasca o femeie trebuie sa inteleaga astfel de lucruri. Femeia din zodiac pe care se bat barbatii Dar dintre toate femeile zodiacului, una singura merita toata atentia si dorinta barbatilor. De altfel, eu .

Andra si Catalin Maruta, dezvaluiri de senzatie despre relatia lor. Care este secretul unui mariaj fericit de 12 ani

Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai sudate si apreciate cupluri din showbizul romanesc. Cei doi au dezvaluit secretul casniciei lor acum, intr-un interviu pentru revista Viva. Secretul unei casnicii de durata. Andra si Catalin Maruta: Nu ne blocam in certuri Andra l-a intalnit pe Catalin Maruta la un an de la despartirea .

Care este singurul oras din lume in care nu exista bani, politica sau religie. Cum traiesc, de fapt, oamenii aici

Vi s-a intamplat vreodata sa simtiti ca traiti intr-un experiment social? Poate chiar aceasta pandemie in care ne afla sa fie un astfel de experiment? in urma, cu mai bnie de 50 de ani, cine va a initiat un astfel de exeperimet, se numeste Auroville. Experimentul continua si astazi, cu succes. 50 de ani de .

Care este adevarul, de fapt, despre zeama de varza murata. Putina lume stia asta

Varza murata, dar si zeama de varza au in componenta vitamina U, acea vitamina anti-ulceroasa care se distruge prin fierbere. De aceea, varza murata si zeama se recomanda in tratarea bolilor ulceroase. Care este adevarul, de fapt, despre zeama de varza murata Deoarece stimuleaza arderea grasimilor si normalizeaza apetitul, varza si zeama de varza se .

Secretul ciorbei de storceag. Cu ce se drege, de fapt, si care este ingredientul vedeta

Se spune ca storceagul se mananca intr-un singur loc din Romania: la Sfantu Gheorghe, in Delta Dunarii. Regina ciorbelor pescaresti poate fi adusa si in oala din bucatariile gospodinelor, nu numai in ceaunele de pe mal, caci secretele ei au fost desconspirate. Influentata de gastronomia ucraineana, zeama se prepara repede si fara migala. Reteta de .

Grafic Sibiu se apropie de o rata de infectare de 7 Cluj si Salaj se apropie Situatia in fiecare judet

Rata de infectare cu noul coronavirus se apropie in judetul Sibiu de 7, marti indicele raportat la 14 zile fiind de 6,89 de cazuri la mia de locuitori. Clujul a inregistrat o rata de 6,56, fiind urmat de Salaj cu 6,47 si Timis cu 6,38. in Bucuresti incidenta cazurilor la 14 zile este de 5,11.

Orasul Sibiu ar putea intra in carantina: Este una dintre optiuni Judetul Sibiu are cea mai mare rata de infectare din tara

Autoritatile sanitare iau in calcul carantinarea municipiului Sibiu, ca urmare a cresterii numarului de cazuri de COVID-19, a precizat subprefectul Rares Macrea, miercuri seara. Orasul Sibiu ar putea intra.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )