Libnet.ro
UNICEF

16:30

Seful UPU de la Spitalul Judetean Sibiu a demisionat Sibiul este singurul judet unde rata de infectare trece de 7

Hotnews Hotnews,
 Seful UPU de la Spitalul Judetean Sibiu a demisionat Sibiul este singurul judet unde rata de infectare trece de 7

Medicul sef al Unitatii de Primiri Urgente UPU) a celui mai mare spital public din judetul Sibiu, unde sunt tratati cei mai multi pacienti cu COVID-19, a demisionat. Judetul Sibiu are cea mai mare rata de infectare la mia de locuitori din Romania - 7,19, confruntandu-se cu lipsa locurilor la ATI, iar autoritatile iau in calcul carantinarea municipiului Sibiu. continuă pe Hotnews

Focar de COVID la Spitalul Judetean Sibiu: 33 de persoane infectate. Sectia de Neurologie a fost inchisa

Sectia deNeurologie a Spitalului Judetean Sibiu a fost inchisa, dupa depistarea unui focar de COVID-19. 33 de persoane s-au infectat, din care 21 sunt angajati ai unitatii medicale. in cadrul.

Seful Unitatii de Primiri Urgente de la Sibiu, a demisionat. Judetul are cea mai mare rata de infectare Covid-19

Autoritatile sanitare au confirmat ca demisia a fost depusa inca de miercuri si ca in cursul zilei de joi va fi numit un nou sef al UPU. Medicul demisionar nu a explicat public motivul pentru care a renuntat la functie, dar se pare ca ar avea legatura cu rata mare de infectare din judet.

33 de persoane au fost infectate la Sectia Clinica Neurologie a Spitalului Judetean Sibiu

Focar de infectie la Sectia Clinica Neurologie a Spitalului Judetean Sibiu. Au fost confirmate 33 d.

CORONAVIRUS |Resita: Sapte focare de infectie la Spitalul Judetean

Sapte focare de infectie cu noul coronavirus sunt in Spitalul Judetean Resita, unde sunt testati pozitiv atat angajati, inclusiv medici, cat si pacienti. Sapte focare de Covid-19 la Spitalul Judetean.

Situatie revoltatoare la Brasov. Un barbat a murit langa Spitalul Judetean, in timp ce trei Ambulante se aflau in zona

Sfarsit tragic pentru un barbat de 63 de ani, din Brasov, care s-a prabusit la pamant in apropierea Spitalului Judetean, fara ca nimeni sa nu-i mai poata oferi o sansa la viata. in ciuda interventiei unei Ambulante, victima a fost declarata decedata. Ambulanta fara echipament potrivit, sosita la interventie Potrivit presei locale, victima, un barbat .

Rafila a vizitat Spitalul Judetean Bacau si a discutat cu medicii despre eventualele solutii pentru extinderea capacitatii de tratament specializat

Profesorul Alexandru Rafila, candidatul la alegerile parlamentare din partea PSD a vizitat Spitalul Judetean Bacau si a discutat cu medicii despre posibile solutii pentru extingerea capacitatii de a trata.

Un barbat a decedat langa Spitalul Judetean Brasov. Martorii spun ca autospeciala SMURD nu avea instrumentarul de resuscitare

Un barbat, in varsta de 63 de ani a decedat, marti,langa Spitalul Judetean Brasov. Martorii sustin ca dupa ce a iesit dintr-o banca, s-a prabusit pe strada. Doua trecatoare i-au acordat.

Un om a murit pe strada, in Brasov, langa Spitalul Judetean, cu trei ambulante alaturi

Un barbat a murit, marti, in Brasov, langa Spitalul Judetean, vegheat de echipajele a trei ambulante.

Un aparat de testare PCR sta nefolosit peste gardul Spitalului Judetean Sibiu

Un aparat de testare PCR sta deocamdata nefolosit in vecinatatea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu, in parcarea Facultatii de Medicina, in asteptarea semnarii unui protocol intre conducerea spitalului si cea a Universitatii Lucian Blaga ULB), dupa care trebuie cumparati reactivii pentru a se putea face teste, a declarat, joI, directorul spitalului sibian, medicul Liliana Coldea, potrivit Agerpres.

Sapte focare de Covid-19 la Spitalul Judetean Resita.Zeci de angajati sunt infectati cu coronavirus

Spitalul din Resita trece printr-o situatie complicata, cu sapte focare de coronavirus, in care sunt infectati atat angajati, inclusiv medici, cat si pacienti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )