Libnet.ro
UNICEF

18:15

Siegfried Muresan: Comisia Europeana a solicitat oficial tuturor guvernelor statelor membre UE sa aprobe integrarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen

Hotnews Hotnews,
 Siegfried Muresan: Comisia Europeana a solicitat oficial tuturor guvernelor statelor membre UE sa aprobe integrarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen

Comisia Europeana a solicitat miercuri, oficial, tuturor guvernelor statelor membre ale Uniunii Europene UE) sa aprobe integrarea totala a Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, anunta europarlamentarul Siegfried Muresan, intr-un comunicat remis HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana cere astazi oficial aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen

Comisia Europeana a solicitat astazi, oficial, tuturor guvernelor statelor membre ale Uniunii Europene UE) sa aprobe integrarea totala a Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, a anuntat deputatul european Siegfried Muresan, intr-un comunicat de presa trimis Redactiei.

Scania, amendata de Comisia Europeana cu 880 milioane euro pentru participarea la un cartel al producatorilor de camioane

Scania a fost amendata de Comisia Europeana cu 880 milioane euro pentru ca ar fi participat alaturi de cinci mari companii concurente la un cartel industrial care a functionat timp de 14 ani. Companiile s-au inteles la preturi si au amanat adoptarea unor tehnologii mai prietenoase cu mediul. Celelalte cinci companii au fost amendate in 2016 cu o suma totala de 2,6 miliarde euro. MAN a scapat de o amenda de 1,2 miliarde euro pentru ca a fost cea care a dezvaluit cartelul catre autoritati.

Romania sa intre in Schengen. Comisia Europeana, cerere explicita pentru liderii UE

Comisia Europeana a cerut miercuri liderilor UE sa aprobe aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen. Este deja demult timpul ca Bulgaria si Romania sa devina membri pe deplin ai Schengen. Bulgaria si.

Comisia Europeana aproba investitii de 200 milioane de euro in conexiuni feroviare rapide in Romania

Comisia Europeana anunta ca 198,2 milioane de euro din Fondul de coeziune vor fi investite in renovarea liniei de cale ferata dintre localitatile Coslariu si Simeria, in zona centrala a tarii noastre.

Noi prevederi privind contractele firme-lucratori, pregatite de Comisia Europeana: platforme IT, livrari, la cerere

Obligatiile firmelor de a-si informa lucratorii in scris cu privire la conditiile de munca, precum si alte prevederi vor fi extinse la noile forme de lucru, precum munca prin intermediul platformelor IT, livararile sau lucrul la cerere, potrivit unui pachet legislativ aflat in pregatire la Comisia Europeana, care ar urma sa se aplice in toata Uniunea Europeana, inclusiv Romania, daca va fi adoptat.

Comisia Europeana cauta sustinatori in cazul Poloniei

Comisia Europeana vrea sa afle luni sprijinul de care dispune in cadrul UE in disputa sa cu Guvernul polonez, care refuza sa modifice controversatele reforme judiciare adoptate recent in pofida amenintarilor cu sanctiuni fara precedent, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )