Libnet.ro
UNICEF

01:05

Siegfried Muresan (PNL): PSD, cu Liviu Dragnea in frunte, nu mai poate castiga nici un singur rand de alegeri in Romania (VIDEO)

B1 B1,
Siegfried Muresan (PNL): PSD, cu Liviu Dragnea in frunte, nu mai poate castiga nici un singur rand de alegeri in Romania (VIDEO)

Europarlamentarul liberal Siegfried Muresan a declarat duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca daca Liviu Dragnea va scapa de condamnare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC. continuă pe B1

Siegfried Muresan (PNL): PSD s-a dovedit a fi un virus. De aceea socialistii europeni au spus ca e mai bine cu zece europarlamentari mai putin decat cu PSD-istii alaturi de ei (VIDEO)

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a declarat duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca PSD este un partid izolat in Europa. De doi ani, PSD este un partid izolat in Europa, este.

VIDEO Craiova, patria de o zi a PSD. Liviu Dragnea si iubita Irina, baie de multime

Craiova invadata de PSD. Un miting de amploare este organizat astazi de social-democrati, o actiune electorala in vederea alegerilor europarlamentare din 26 mai. Organizatorii sustin ca 40. 000 se vor aduna in total la Craiova pentru a deschide sirul de manifestari. La aceasta prima actiune, vedeta este Liviu Dragnea. Seful PSD a venit la Craiova [] .

LIVETEXT Seful PSD, Liviu Dragnea, la Antena 3: Am vazut colegii de la PES cu muschii foarte incordati/ Nu vine nimeni sa ne dea, toata lumea vrea sa profite de aceasta tara / Copilul roman mananca produse care pot contine chimicale periculoase

Seful PSD, Liviu Dragnea, este invitat la emisiunea lui Razvan Dumitrescu de la Antena 3, incepand cu ora 21,00. Emisiunea este in desfasurare.

Seful PSD, Liviu Dragnea, reia atacurile la multinationale: Nu vine nimeni sa ne dea, toata lumea vrea sa profite de aceasta tara / Copilul roman mananca produse care pot contine chimicale periculoase

Liviu Dragnea a reluat joi seara atacurile la adresa companiilor multinationale, afirmand ca inca din 2016 si-a avertizat colegii din PSD ca va urma o campanie de demonizare ultra-profesionista la adresa sa, deoarece exista interese legate de resursele naturale si potentialul agricol al Romaniei. Seful PSD incheie cu o tirada impotriva colonistilor care vin peste noi sub pretextul ca vor sa aduca democrasia si civilizatia, dar ne vor doar resursele.

Cum l-a IRONIZAT Victor Ponta pe Liviu Dragnea dupa ce le-a cerut Liei Olguta Vasilescu si lui Claudiu Manda sa-i fie nasi (VIDEO)

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, l-a ironizat pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, dupa ce acesta i-a invitat pe Lia Olguta Vasilescu si pe Claudiu Manda sa-i fie nasi la o viitoare nunta cu Irinei.

Raluca Turcan: ii solicit lui Liviu Dragnea sa nu se mai ascunda in spatele unor fosti detinuti politici. Nu a facut nimic pentru ei

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a scris, vineri, pe Facebook, dupa ce PSD a trimis doi fosti detinuti politic la consultarile de la Cotroceni, ca este un spectacol grotesc. Turcan i-a cerut lui Liviu Dragnea sa nu se ascunda in spatele acestor oameni pentru care nu a facut nimic. Nu are niciun drept sa se foloseasca de suferinta acestor oameni, a scris Raluca Turcan.

Liviu Dragnea: Cheltuielile pentru recreere si cultura, aproape s-au triplat. Oamenii nu mai au grija zilei de maine si isi permit sa mearga in concedii

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca veniturile romanilor au crescut, iar cheltuielile pe care le fac pentru actiuni de cultura si recreere in ultimii doi ani aproape s-au triplat. Oamenii nu mai au grija zilei de maine, a spus liderul PSD.

Liviu Dragnea: Cheltuielile pentru recreere si cultura aproape s-au triplat. Oamenii nu mai au grija zilei de maine si isi permit sa mearga in concedii

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca veniturile romanilor au crescut, iar cheltuielile pe care le fac pentru actiuni de cultura si recreere in ultimii doi ani aproape s-au triplat. Oamenii nu mai au grija zilei de maine, a spus liderul PSD.

Tudorel Toader, replica pentru Liviu Dragnea

Ministrul Justitiei a anuntat, joi, ca nu are ce sa-i transmita liderului PSD Liviu Dragnea, care a declarat ca PSD nu prea il mai asuma pe Tudorel Toader, precizand ca fiecare face ceea ce stie si ceea ce.

Liviu Dragnea, mesaj dupa mitingul de la Craiova: Legatura dintre PSD si cetatenii romani nu poate fi taiata

Liderul PSD, Liviu Dragnea, le-a multumit celor care au fost prezenti la mitingul de la Craiova pentru a-i sustine pe candidatii PSD la alegerile europarlamentare. Le multumesc din suflet celor peste 45.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )