Libnet.ro
UNICEF

13:30

Tudorel Toader, replica pentru Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader, replica pentru Liviu Dragnea

Ministrul Justitiei a anuntat, joi, ca nu are ce sa-i transmita liderului PSD Liviu Dragnea, care a declarat ca PSD nu prea il mai asuma pe Tudorel Toader, precizand ca fiecare face ceea ce stie si ceea ce. continuă pe Antena3

Tudorel Toader, replica pentru Liviu Dragnea: Fiecare face ceea ce stie si ce crede (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a comentat joi declaratia lui Liviu Dragnea, potrivit careia acesta nu ar mai avea spijinul PSD. intrebat daca se teme de o remaniere, ministrul Justitiei a raspuns:.

Digi24: Claudiu Pandaru: Sunt asteptate doua decizii. Iar miza este uriasa pentru Liviu Dragnea

Jurnalistul Claudiu Pandaru spune ca cele doua decizii care ar putea fi date saptamana viitoare au o miza uriasa pentru Liviu Dragnea. Prima, pe 15 aprilie, ar putea fi o sentinta finala in dosarul angajarilor fictive. Pe de alta parte, vineri, 19 aprilie, Curtea Constitutionala ar putea da o decizie in cazul sesizarii depuse de Florin Iordache asupra legalitatii completurilor de 3 judecatori, dupa ce a amanat deja de doua ori pronuntarea.

Box politic. Tudorel Toader ii raspunde lui Dragnea la Romania TV: Mi-au promis ca voi fi independent

Tudorel Toader da replica dupa mai multe declaratii critice facute marti de presedintele PSD. Ministrul Justitiei aminteste ca a fost numit cu sprijinul ALDE si PSD si cu promisiunea ca va fi independent. intr-o interventie telefonica la Romania TV, Tudorel Toader a apreciat ca nu se considera in razboi cu nimeni si ca incearca sa-si [] .

Tudorel Toader, lovitura pentru Lazar si Iohannis. Ministrul Justitiei vrea sa se adreseze Curtii Constitutionale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, vrea sa se adreseze Curtii Constitutionale fiindca presedintele Klaus Iohannis, desi are dosarul de revocare al lui Augustin Lazar, nu are nicio reactie in scandalul.

Lovitura pentru Liviu Dragnea. Socialistii europeni anunta inghetarea relatiilor cu PSD

Presedintele Partidului Socialistilor Europeni, Serghei Stanishev, a anuntat, in cadrul reuniunii liderilor socialisti la Bruxelles, ca relatiile cu PSD, partidul condus de Liviu Dragnea, sunt inghetate pana la alegerile europarlamentare, se arata.

ZI IMPORTANTA PENTRU LIVIU DRAGNEA CCR decide soarta completurilor de fond de la inalta Curte

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a amanat, pentru astazi, deliberarile pe sesizarea lui Florin Iordache, vicepresedintele Camerei Deputatilor, privind completurile de 3 judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ). Mai precis, sesizarea lui Iordache se refera la faptul ca judecatorii de la fondul iCCJ care judeca infractiuni de coruptie trebuie sa faca parte, conform legislatiei in vigoare, din completuri specializate pe judecarea acestui gen de infractiuni.

LIVIU DRAGNEA: Eu n-o sa propun sa fie remaniat Tudorel Toader

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, la un post de televiziune, ca el nu va propune in Comitetul Executiv CEx) al PSD remanierea ministrului justitiei, Tudorel Toader, dar nici nu se poate opune daca acest lucru va fi sustinut de colegi.

Tudorel Toader, replica pentru Dragnea si PSD: Eu nu ma consider in razboi cu nimeni, eu imi fac datoria de ministru al Justitiei

Tudorel Toader a venit, miercuri seara, cu un raspuns dupa atacurile din ultimele zile din randul PSD in care i s-a cerut inclusiv demisia. Ministrul Justitiei a subliniat ca el nu este in razboi cu nimeni si.

Tudorel Toader, dupa ce Liviu Dragnea a spus ca a pacalit PSD, iar partidul nu si-l mai asuma: Nu ma consider in razboi cu nimeni

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat, miercuri seara, ca el nu se considera in razboi cu nimeni, precizand ca la preluarea mandatului a primit garantiile de conservare a statutului de independent, de neafiliat politic, relateaza Mediafax.

Motiunea simpla impotriva lui Tudorel Toader, amanata pentru saptamana viitoare. Ministrul Justitiei: Calea de urmat pentru modificarea Codurilor penale este procedura parlamentara

Motiunea simpla impotriva ministrului justitiei, Tudorel Toader, care trebuia sa fie votata miercuri in Parlament, a fost din nou amanata din lipsa de cvorum, informeaza B1 TV. Dezbatarea si votul ar putea av.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )