Libnet.ro
UNICEF

01:05

SOCANT: ULTIMA FOTOGRAFIE cu Marcel Toader in viata, publicata de fiul afaceristului. Parca prevestea NENOROCIREA ce urma sa vina... (FOTO)

B1 B1,
SOCANT: ULTIMA FOTOGRAFIE cu Marcel Toader in viata, publicata de fiul afaceristului. Parca prevestea NENOROCIREA ce urma sa vina... (FOTO)

Moartea subita a lui Marcel Toader a suprins si indoliat pe toata lumea, in primul rand pe membrii familiei acestuia. continuă pe B1

Ultimele imagini cu Marcel Toader in viata!

Cunoscutul om de afaceri Marcel Toader a murit in urma cu scurt timp. Potrivit surselor Antena 3, Marcel Toader avea 56 de ani si a decedat in urma unui infarct. Omul de afaceri s-ar fi aflat la masa. Cu.

SOC TOTAL pentru mama lui Marcel Toader: A aflat de la TV ca fiul ei A MURIT! Ultima oara cand am vorbit, mi-a zis ca totul era bine...

Mama lui Marcel Toader a povestit cum a aflat ca fiul ei a murit. SOTIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU, iN LACRIMI, DE DURERE! DIN PACATE, A CONFIRMAT ANUNTUL TRIST GALERIE FOTO) Femeia a marturisit ca, in.

Marcel Toader a murit. Care este cauza decesului fostului sot al

A murit Marcel Toader, afaceristul si fostul ruigbist care in ultimii ani a avut o reputatie deloc onorabila din cauza scandalurilor in care a fost implicat in lumea mondena. Din primele informatii obtinute, se pare ca Marcel Toader a murit in urma unui infarct, semn ca toate certurile si dezamagirile pe care le-a avut cu .

Imagini de la locul unde a murit Marcel Toader. Prietenii cu care era spun ca ar fi facut infarct in piscina

Imaginile de la locul unde a murit Marcel Toader iti arata ca afaceristul a trait in lux pana in ultima sa clipa, in ciuda faptului ca se zvonea ca ajunsese in pragul falimentului. Dar casa unde a murit nu ii apartine. Acesta se afla la niste prieteni si ar fi decedat chiar atunci cand se .

Digisport: Marcel Toader a incetat din viata la 56 de ani

Marcel Toader a decedat, sambata, la varsta de 56 de ani, in urma unui stop cardiac. Marcel Toader a fost un rugbist de performanta, avand numai putin de 30 de selectii in echipa nationala a Romaniei.

Marcel Toader a murit. Cum s-a transformat afaceristul din print in cersetor

Marcel Toader s-a remarcat ca om de afaceri, fiind mereu in topul miliardarilor, dar in ultima perioada se pare ca avea o situatie dificila, in aparitiile sale TV vorbind despre conditiile improprii in care traia.

Ultimul mesaj postat de Marcel Toader pe Facebook: E un sfat prietenesc!

Marcel Toader a murit subit sambata la 56 de ani. Cunoscutul impresar renuntase in ultimele luni sa mai posteze pe retelele de socializare. Asa se explica faptul ca ultima lui postare dateaza de pe 29.

Ultimele clipe din viata lui Marcel Toader: El si-a facut mult rau. A mancat o pastrama si

Marcel Toader a muritsambata, la varsta de 56 de ani, in urma unui stop cardiac. Medicii au incercat manevre de resuscitare peste o ora, dar fara rezultat. Johnny Sandulescu, unul dintre prietenii de.

Marturia tulburatoare a celui care a fost de fata cand a murit Marcel Toader. I-a cazut telefonul din mana, apoi.

Marcel Toader s-a stins din viata la doar 56 de ani, fulgerator, cand nimeni nu s-ar fi asteptat la un astfel de sfarsit. Nu atat de grabnic, cel putin. Imagineaza-ti ca stai de vorba cu o persoana si, pret de o clipa, doar te-ai intors cu spatele, iar acel om moare subit, fara sa sufere .

Cum a murit de fapt Marcel Toader. Soc in lumea mondena

Cunoscutul impresar Marcel Toader a incetat din viata sambata, la 56 de ani. Toader a devenit celebru in lumea mondena in ultimii ani. Potrivit primelor informatii, Toader ar fi facut un infarct in timp.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )