Libnet.ro
UNICEF

18:00

Simfonia a IX-a si atingerea nemuririi de catre Titan

Adevărul Adevărul,
Simfonia a IX-a si atingerea nemuririi de catre Titan

Sala Palatului, care nu este o sala dedicata muzicii clasice, neavand o acustica buna, are totusi avantajul ca foarte multi spectatori pot fi prezenti la concertele festivalului. Si festivalul a inceput cu inceputul - prima parte, Rapsodia lui Enescu -, iar in partea a doua, Simfonia a IX-a a lui Beethoven. continuă pe Adevărul

Adevarul transmite de la 20.00 concertul sustinut de London Symphony Orchestra, de la Sala Palatului

Marti, 3 septembrie, de la ora 20. 00, in seria Mari Orchestre ale Lumii, la Sala Palatului, London Symphony Orchestra, dirijata de Gianandrea Noseda, interpreteaza lucrari de George Enescu, Iain Bell, Benjamin Britten si Richard Strauss. Participa Corul Academic Radio, dirijat de Ciprian Tutu. Solista invitata este celebra soprana Diana Damrau. Adevarul. ro transmite acest concert de la Sala Palatului.

Adevarul.ro transmite, de la 19.30, concertul Orchestrei Simfonice a Radiodifuziunii din Berlin, de la Sala Palatului

Orchestra Simfonica si Corul Radiodifuziunii din Berlin, condusa de Vladimir Jurowski, are in program opera Femeia fara umbra Die Frau Ohne Schatten, de Richard Strauss, astazi, de la 19. 30, la Sala Palatului. Regia multimedia este semnata de Carmen Lidia Vidu, iar concertul se va bucura si de participarea Corului de Copii al Radiodifuziunii Romane, condus de Rasvan Rados. Adevarul. ro va transmite acest concert.

Adevarul.ro transmite, de la 19:30, concertul Orchestrei Simfonice a Radiodifuziunii din Berlin, condusa de Vladimir Jurowski la Sala Palatului

Orchestra Simfonica a Radiodifuziunii din Berlin, dirijata de Vladimir Jurowski, va concerta joi, de la 19. 30, la Sala Mare a Palatului. in program, vor fi lucrari de Georg Katzer, Johannes Brahms si George Enescu. Solista va fi violonista Julia Fischer. Adevarul. ro va transmite, de la 19. 30, acest concert.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )