Libnet.ro
UNICEF

06:30

Simona Gherghe a rabufnit. Mesajul fara precedent pe care l-a dat vedeta TV

Playtech Playtech,
Simona Gherghe a rabufnit. Mesajul fara precedent pe care l-a dat vedeta TV

Din ce in ce mai multe vedete din showbiz-ul romanesc sunt revoltate de inconstienta unora si de lipsa de responsabilitate cand vine vorba de protectie si de respectarea regulilor de distantare sociala impuse de autoritati in aceasta perioada de criza epidemiologica. Simona Gherghe a rabufnit la adresa inconstientilor Romania este in plina criza, dar vocile . continuă pe Playtech

Ce spune Simona Gherghe despre intoarcerea la Acces Direct de la Antena 1. Acum, lucrurile sunt clare

Fanii Simonei Gherghe abia asteapta sa o revada pe micile ecrane. Ce spune, insa, cunoscuta prezentatoare de televiziune despre revenire pe TV? Mesajul ei a fost unul foarte clar. Simona Gherghe, despre intoarcerea la Acces Direct Fanii Acces Direct ii duc foarte mult dorul fostei prezentatoare de televiziune. Aceasta a plecat din televiziune pentru a .

Connect-R, atac fara precedent. Mesajul uluitor catre cantaretii din Romania

Spirit justitiar, Connect-R reactioneaza de fiecare data cand simte ca la mijloc isi fac loc nedreptatile. Cum ar fi in cazul Vulpitei, catre care a tras o sageata atunci cand se afla in trending pe Youtube. Si de aceasta data tot despre acest top este vorba, dar despre colegii sai de breala, nu personaje placute .

Simona Gherghe, momente traumatizante. Ce a patit vedeta de la Antena 1

Simona Gherghe a devenit mama pentru prima oara la varsta de 39 de ani, iar fosta prezentatoare de televiziune s-a luptat cu infertilitatea si a fost chiar la un pas de a apela la fertilizarea in vitro. Astfel, pentru a ramane insarcinata, vedeta a urmat niste tratamente. Simona Gherghe, momente traumatizante Simona Gherghe a adus .

Simona Gherghe, lovitura pentru Acces Direct?! Iata motivul pentru care a renuntat sa mai prezinte emisiunea de la Antena 1

Simona Gherghe s-a aflat timp de ani buni in platoul emisiunii Acces Direct, prezentata in prezent de Mirela Vaida. Frumoasa blonda insa a renuntat sa mai apara pe micul ecran, iar recent a dezvaluit si.

Vulpita, schimbare fara precedent. Cum a aparut la Acces Direct. Parca era alta persoana

Vulpita surprinde cu o noua schimbare de look. Cum l-a intampinat aceasta pe sotul sau care se ruga sa reapara in viata lui? Pare cu totul alta persoana. Vulpita, schimbare de look. Cum si-a facut aparitia la Acces Direct Veronica Stegaru surprinde din nou! Aceasta profita din plin de celebritate, desi cativa au crezut ca .

Insulte fara precedent la adresa liberalilor: Avem cel mai idiot Guvern din istoria Romaniei. Comitetul ala de urgente a facut totul praf si pulbere

Social-democratul Codrin Stefanescu vine cu un atac fara precedent la adresa guvernului PNL. Acesta spuna ca Guvernul si comitetul de urgenta a facut totul praf si pulbere, iar ca economia Romaniei este in colaps. Anuntul a fost facut de social-democrat pe pagina personala de Facebook.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )