Libnet.ro
UNICEF

11:45

Simona Gherghe, lovitura pentru Acces Direct?! Iata motivul pentru care a renuntat sa mai prezinte emisiunea de la Antena 1

B1 B1,
Simona Gherghe, lovitura pentru Acces Direct?! Iata motivul pentru care a renuntat sa mai prezinte emisiunea de la Antena 1

Simona Gherghe s-a aflat timp de ani buni in platoul emisiunii Acces Direct, prezentata in prezent de Mirela Vaida. Frumoasa blonda insa a renuntat sa mai apara pe micul ecran, iar recent a dezvaluit si. continuă pe B1

Simona Gherghe, momente traumatizante. Ce a patit vedeta de la Antena 1

Simona Gherghe a devenit mama pentru prima oara la varsta de 39 de ani, iar fosta prezentatoare de televiziune s-a luptat cu infertilitatea si a fost chiar la un pas de a apela la fertilizarea in vitro. Astfel, pentru a ramane insarcinata, vedeta a urmat niste tratamente. Simona Gherghe, momente traumatizante Simona Gherghe a adus .

Vulpita, schimbare fara precedent. Cum a aparut la Acces Direct. Parca era alta persoana

Vulpita surprinde cu o noua schimbare de look. Cum l-a intampinat aceasta pe sotul sau care se ruga sa reapara in viata lui? Pare cu totul alta persoana. Vulpita, schimbare de look. Cum si-a facut aparitia la Acces Direct Veronica Stegaru surprinde din nou! Aceasta profita din plin de celebritate, desi cativa au crezut ca .

Vulpita, decizie radicala dupa ce a plecat de la Acces Direct. Toate imaginile au ajuns pe internet

Veronica Stegaru a luat o decizie radicala si s-a intors acasa, lasandu-l pe sotul ei singur. Ce face acum cunoscuta Vulpita si cum isi surprinde din nou fanii? Ce face Vulpita acum, dupa ce a renuntat la Acces Direct? Vulpita a luat decizia pe care multi au asteptat-o sa-l paraseasca pe Viorel, mai ales .

Lovitura pentru Meghan Markle si Printul Harry. Anuntul trist in presa din Anglia

Viata fostilor Ducii de Sussex a ajuns sa nu mai cantareasca atat de greu in randul celor care, odinioara, erau interesati chiar si de cele mai mici detalii. S-ar putea spune chiar ca Printul Harry si Meghan Markle au ajuns la reduceri. De ce, aflati in paragrafele urmatoare. Lovitura pentru Meghan si Printul Harry Aceasta .

Lovitura pentru Guvern! Orban, Citu si Violeta Alexandru, dati in judecata de peste 7.000 de parinti

Peste 7. 000 de parinti ii dau in judecata pe premier, pe ministrul Muncii si pe cel al Finantelor pentru ca refuza dublarea alocatiilor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )