Libnet.ro
UNICEF

19:30

Simona Halep, intrebata daca a primit vreun mesaj de FELICITARE de la Sharapova dupa castigarea Roland Garros: Nu am VAZUT-O, nu ne-am INTERSECTAT!

B1 B1,
Simona Halep, intrebata daca a primit vreun mesaj de FELICITARE de la Sharapova dupa castigarea Roland Garros: Nu am VAZUT-O, nu ne-am INTERSECTAT!

Simona Halep a vorbit, luni, la intoarcerea in tara dupa castigarea turneului de la Roland Garros, despre numeroasele mesaje de felicitare pe care le-a primit de la adversarele ei din circuit, inclusiv de la. continuă pe B1

Simona Halep, ntrebata daca a primit felicitari de la Maria Sharapova: Nu am vazut-o, nu ne-am intersectat

Simona Halep a declarat luni la Aeroportul Otopeni ca a fost suprinsa de cate mesaje de felicitare a primit de la adversarele ei din circuit dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros, inclusiv de la Serena Williams. Dar Sharapova?, au intrebat-o ziaristii. Sharapova. Nu am vazut-o, nu ne-am intersectat, a raspuns Simona.

Simona Halep, 172 km/h. Ce mesaj i-a transmis reprezentantul Politiei Romane la Aeroportul Otopeni

Simona Halep a sosit in Romania, fiind asteptata la scara avionului de mai multe personalitati. Printre acestea s-a aflat si un reprezentant al Politiei Romane. Acesta s-a apropiat de liderul din tenisul.

Cel mai tare mesaj primit de Simona Halep de o rivala din WTA, dupa castigarea turneului de la Roland Garros

Simona Halep a fost asaltata de mesaje dupa castigarea turneului de la Roland Garros, primul Grand Slam din cariera ei.

Cel mai tare mesaj primit de Simona Halep de la o rivala din WTA, dupa castigarea turneului de la Roland Garros

Simona Halep a fost asaltata de mesaje dupa castigarea turneului de la Roland Garros, primul Grand Slam din cariera ei.

Reactii in showbiz dupa ce Simona Halep a castigat finala Roland Garros

Simona Halep a bucurat o tara intreaga prin castigarea finalei Roland Garros, prima sa victorie la un astfel de nivel din cariera. Mesajele de sustinere si felicitare au curs neincetat. Inclusiv din partea vedetelor. Iata ce au scris acestea pe social media.

Simona Halep, dezvaluire surprinzatoare despre ce jucatoare WTA a fost mereu langa ea: Ea mi-a dat mesaje si dupa finalele pierdute (FOTO)

Simona Halep a tinut sa le multumeasca, in conferinta de presa de dupa castigarea turneului de la Roland Garros, Irinei Begu si Petrei Kvitova pentru mesajele de felicitare primite la finalul.

Halep, intrebata ce a invatat din finalele de Grand Slam pierdute: Putem sa vorbim despre vreme? E frumos afara

Simona Halep a refuzat sa raspunda cand a fost intrebata ce a invatat din esecurile anterioare suferite in finalele de Grand Slam.

Ilie Nastase, mesaj pentru Simona Halep pe Arena Nationala: Sunt foarte mandru de Simona. O felicit ca a avut rabdare si dupa rabdare au venit si trandafirii

Simona Halep a avut parte de o atmosfera de neuitat la Arena Nationala din Capitala, unde s-au strans mii de oameni pentru a o felicita in urma victoriei de la Roland Garros. Printre cei care i-au fost.

Simona Halep a sarbatorit castigarea trofeului alaturi de zeci de romani prezenti la Paris: Ce mesaj le-a adresat (FOTO, VIDEO)

Zeci de romani au sarbatorit alaturi de Simona Halep triumful de la Roland Garros. Ole ole, campionii au cantat acestia in timp ce Halep a ridicat trofeul deasupra capului in aplauzele tuturor. Simona Halep.

Mesaj in lacrimi al lui Darren Cahill pentru toti romanii, dupa ce Simona Halep a castigat la Roland Garros

Australianul Darren Cahill a reusit sa o conduca pe Simona Halep spre castigarea primului titlu de Grand Slam din cariera ei.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )