Libnet.ro
UNICEF

19:30

Simona Halep, 5-2 n decisiv si mingea de meci ratata - Liderul mondial paraseste Wimbledon-ul n turul al treilea (6-3, 4-6, 5-7 cu Su-Wei Hsieh)

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, 5-2 n decisiv si mingea de meci ratata - Liderul mondial paraseste Wimbledon-ul n turul al treilea (6-3, 4-6, 5-7 cu Su-Wei Hsieh)

Terenul 1 de la All England Club a gazduit un adevarat thriller, Simona Halep fiind eliminata dupa ce a condus cu 5-2 in decisiv si a ratat si o minge de meci la 5-4. Su-Wei Hsieh a dus defensiva la rang de arta, la fel si slice-urile. Asiatica nu a renuntat in niciun moment, si-a vazut fara abateri de planul de joc, iar soarta i-a suras. A contribuit la acest lucru si Simona, jucatoarea noastra irosind mult prea multe sanse pentru acest nivel. Halep paraseste Grand Slam-ul de la Wimbledon in turul trei, in acest moment din primele zece favorite in competitie mai gasindu-se doar Karolina Pliskova. Se actualizeaza. continuă pe Hotnews

Simona Halep, eliminata in turul 3 la Wimbledon. A avut 5-2 si minge de meci in decisiv!

Lidera mondiala Simona Halep a parasit invinsa turneul de la Wimbledon, sambata, dupa meciul cu Su-Wei Hsieh din Taiwan.

Simona Halep despre numeroasele eliminari ale favoritelor de la Wimbledon: Pe iarba nimeni nu e favorit. Nu nseamna ca o sa cstig eu daca au pierdut ele

Simona Halep spune ca nu reprezinta o garantie a castigarii de catre ea a turneului de la Wimbledon faptul ca numeroase favorite au parasit deja competitia dupa primele doua tururi. Nu inseamna ca o sa castig eu pentru ca au pierdut ele. Fiecare meci este foarte dificil aici, a declarat liderul mondial.

Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea de la Wimbledon

Simona Halep a avut o prima reactie dupa eliminarea de la Wimbledon. A fost un meci pe care l-am abordat neprofesionist. Sunt trista pentru felul in care am jucat azi. Sunt si obosita, a declarat Halep,.

Simona Halep a pierdut DRAMATIC la Wimbledon! A fost eliminata in turul trei al turneului de taiwaneza Su-Wei Hsie

Simona Halep, liderul WTA, a pierdut dramatic in meciul cu taiwaneza Su-Wei Hsieh, numarul 48 mondial, in turul trei al turneului de la Wimbledon. Simona Halep a castigat primul set cu scorul de 6-3, dar l-a.

Simona Halep, eliminata in turul al treilea la Wimbledon. Meci cu o rasturnare incredibila de situatie

Simona Halep n-a reusit sa treaca cu bine peste un hop neasteptat de greu, reprezentat de meciul din turul al treilea contra taiwanezei Su Wei Hsieh.

LIVE Simona Halep contra Su-Wei Hsieh in turul 3 la Wimbledon (15:00)

Simona Halep deschide ziua de sambata pe terenul unu la Wimbledon contra lui Su-Wei Hsieh din Taiwan intr-un meci din turul al 3-lea.

LIVE Simona Halep contra Su-Wei Hsieh in turul 3 la Wimbledon

Simona Halep deschide ziua de sambata pe terenul unu la Wimbledon contra lui Su-Wei Hsieh din Taiwan intr-un meci din turul al 3-lea.

Asa am trait Simona Halep contra Su-Wei Hsieh in turul 3 la Wimbledon

Simona Halep a deschis ziua de sambata pe terenul unu la Wimbledon contra lui Su-Wei Hsieh din Taiwan intr-un meci din turul al 3-lea.

Wimbledon: Simona Halep vs Su-Wei Hsieh se va juca de la ora 15:00

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anuntat ora de start a partidei dintre Simona Halep si Su-Wei Hsieh, disputa dintre cele doua fiind primul meci al zilei de pe terenul 1: va incepe la ora 15:00 ora Romaniei). Confruntarea va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep, increzatoare la Wimbledon: Am sansa sa castig acest tiltu. Vreau sa ma concentrez pe fiecare meci

Simona Halep este increzatoare ca poate castiga al doilea turneu de Mare Slem din cariera. inaintea meciului din turul 3 al Wimbledon, unde o va intalni pe Su-Wei Hsieh Taiwan, 48 WTA), sportiva noastra a.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )