Libnet.ro
UNICEF

10:16

Simona Halep, increzatoare la Wimbledon: Am sansa sa castig acest tiltu. Vreau sa ma concentrez pe fiecare meci

Antena3 Antena3,
Simona Halep, increzatoare la Wimbledon: Am sansa sa castig acest tiltu. Vreau sa ma concentrez pe fiecare meci

Simona Halep este increzatoare ca poate castiga al doilea turneu de Mare Slem din cariera. inaintea meciului din turul 3 al Wimbledon, unde o va intalni pe Su-Wei Hsieh Taiwan, 48 WTA), sportiva noastra a. continuă pe Antena3

LOVITURA pentru SIMONA HALEP la Wimbledon! Specialistii au dat VERDICTUL! Din pacate...

Serena Williams 181 WTA) a devenit marea favorita a specialistilor dupa eliminarea Petrei Kvitova. Cu 7 titluri pe iarba de la Wimbledon, americanca a comentat surprizele din primele zile. Toata lumea.

LIVE Wimbledon, Simona Halep - Kurumi Nara

Simona Halep debuteaza la editia din acest an a turneului de la Wimbledon contra japonezei Kurumi Nara, o echipa din afara sutei mondiale.

Asa am trait: Wimbledon, Simona Halep - Kurumi Nara 6-4 6-2

Simona Halep debuteaza la editia din acest an a turneului de la Wimbledon contra japonezei Kurumi Nara, o jucatoare de pe locul 100 mondial.

LIVE Simona Halep in turul 2 la Wimbledon (dupa ora 16:00)

Simona Halep evolueaza joi in turul doi la Wimbledon contra chinezoaicei Saisai Zhang. Meciul va fi live text in aceasta pagina.

LIVE Simona Halep in turul 2 la Wimbledon

Simona Halep evolueaza joi in turul doi la Wimbledon contra chinezoaicei Saisai Zhang. Meciul va fi live text in aceasta pagina.

Asa am trait Simona Halep in turul 2 la Wimbledon

Simona Halep a evoluat joi in turul doi la Wimbledon contra chinezoaicei Saisai Zhang. Meciul a fost live text in aceasta pagina.

Simona Halep incepe la Wimbledon cu un spank la Kurumi

Simona Halep a trecut fara emotii de primul tur de la Wimbledon, castigand cu 2-0 meciul contra japonezei Kurumi Nara.

Simona Halep despre numeroasele eliminari ale favoritelor de la Wimbledon: Pe iarba nimeni nu e favorit. Nu nseamna ca o sa cstig eu daca au pierdut ele

Simona Halep spune ca nu reprezinta o garantie a castigarii de catre ea a turneului de la Wimbledon faptul ca numeroase favorite au parasit deja competitia dupa primele doua tururi. Nu inseamna ca o sa castig eu pentru ca au pierdut ele. Fiecare meci este foarte dificil aici, a declarat liderul mondial.

Simona Halep, dupa calificarea in turul III la Wimbledon: Am DURERI in TOT CORPUL. Romanca spune ca are o sansa de a castiga titlul

Simona Halep a vorbit despre meciul castigat joi, in turul al doilea la Wimbledon. Ea spune ca, din cauza ierbii, are dureri in tot corpul si recunoaste ca se gandeste ca poate castiga titlul. Cu toate .

Simona Halep, declaratie dupa calificarea in turul trei la Wimbledon: Voi crede in sansa mea

Simona Halep s-a calificat, joi, in turul 3 la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe Saisai Zheng, locul 126 WTA, scor de 7-5, 6-0. Romanca sustine ca se simte pregatita pentru meciul urmator, cu Su-Wei Hsieh din.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )