Libnet.ro
UNICEF

17:30

Simona Halep se afla topul jucatoarelor cu cele mai mai castiguri din era open. Ce loc ocupa tenismena

B1 B1,
Simona Halep se afla topul jucatoarelor cu cele mai mai castiguri din era open. Ce loc ocupa tenismena

Simona Halep a urcat pe locul 25 in topul jucatoarelor cu cele mai mai castiguri din era open. Simona Halep a primit un premiu de 1,05 milioane de dolari pentru triumful de la Madrid Open,. continuă pe B1

Pierde si castiga! Ascensiune spectaculoasa pentru Simona Halep in topul jucatoarelor cu cele mai impresionante castiguri din tenis

Simona Halep a pierdut ieri in turul al doilea al turneului de la Roma, fiind invinsa de Daria Gavrilova, dar castiga pe alte planuri.

Cat a castigat Simona Halep din tenis. Suma este uluitoare

Simona Halep este una dintre cele mai valoroase jucatoare de tenis din lume. Iar acest lucru se vede nu doar in numarul trofeelor cucerite 12 - ci si in cel al banilor castigati din acest.

Simona Halep vorbeste despre episodul cu Begu de la Madrid: Nu am jignit-o cu nimic

Simona Halep a vorbit, joi, pentru prima data despre epsidoul iscat intre ea si Irina Begu, dupa intalnirea directa de la turneul de la Madrid, cand s-a plans de felul in care s-au manifestat Irina Begu si staff-ul sau in timpul partidei dintre cele doua, potrivit Mediafax.

Simona Halep, despre episodul cu Begu de la Madrid: Eu nu sunt nici foarte buna prietena cu ea, dar nici nu ne-am certat

Simona Halep a declarat joi ca nu a jignit-o cu nimic pe Irina Begu, desi intre cele doua a avut loc un episod neplacut dupa intalnirea directa de la turneul de la Madrid. in timpul.

A plans in fata publicului! Una dintre cele mai iubite jucatoare de tenis din lume s-a retras oficial din activitate

Turneul de la Roma, la care vor juca azi Iorina Begu si Simona Halep, in turul al doilea, a avut aseara un moment foarte emotionant.

Simona Halep, eliminata in turul 2 la Roma. Va pierde locul 5 in clasamentul WTA

Simona Halep a revenit in circuit direct in2 la turneul WTA Premier 5 de la Roma, unde a jucat semifinale in 2013 si 2015. Ajunsa in capitala Italiei dupa titlul cucerit la Madrid, Halep a intalnit o adversara extrem de hotarata, pe Daria Gavrilova din Australia, o jucatoare de 22 ani care si-a dorit mai mult victoria. Meciul a fost intrerupt de ploaie dupa setul al doilea si reluat dupa mai bine de o ora. Halep va pierde locul cinci in urma acestei infrangeri. PARIURI: Vedeti aici toate cotele meciurilor de azi la turneul de la Roma.

Smiley face lumina in relatia sa cu Simona Halep. Ce a declarat artistul despre legatura cu tenismena

Smiley face lumina in relatia sa cu Simona Halep. Dupa ce in ultimul timp au aparut tot mai multe speculatii conform carora cei doi formeaza un cuplu, artistul a decis sa dea cartile pe.

Veste proasta pentru Simona Halep

Simona Halep primeste vesti proaste de la WTA, dupa ce a fost eliminata de Daria Gavrilova, scor 3-6, 6-4, 3-6, in turul doi al turneului de la Roma. Aceasta contraperformanta a Simonei Halep va conta ic.

LIVE WTA Roma, Simona Halep-Daria Gavrilova

Urmariti in aceasta pagina, miercuri, meciurile pe care jucatoarele Irina Begu si Simona Halep le sustin in turul 2 la turneul WTA Premier 5 de la Roma. PARIURI: Vedeti aici toate cotele meciurilor de azi la turneul de la Roma.

LIVE WTA Roma, Simona Halep-Daria Gavrilova (dupa 17:00)

Urmariti in aceasta pagina, miercuri, meciurile pe care jucatoarele Irina Begu si Simona Halep le sustin in turul 2 la turneul WTA Premier 5 de la Roma. PARIURI: Vedeti aici toate cotele meciurilor de azi la turneul de la Roma.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )