Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep e aici! Vedetele Antena 3, Radio Zu si Observator i-au transmis mesaje de incurajare sportivei

Antena3 Antena3,
Simona Halep e aici! Vedetele Antena 3, Radio Zu si Observator i-au transmis mesaje de incurajare sportivei

Romanii de pretutindeni, si nu numai, sunt alaturi de Simona Halep. Fie ei oameni obisnuiti, care ne-au scris la adresa simona@antena3. ro, fie comunitatea aromana, fosti sau viitori campioni romani, copiii de. continuă pe Antena3

Ce vedete o sustin pe Simona Halep in finala de la Roland Garros

Vedetele postului Antena 1 o sustin pe Simona Halep, romanca ce a rescris istoria tenisului romanesc. Gherghe, Mirela Boureanu Vaida, Dan Negru si Andrei Aradits sunt doar cateva dintre vedetele tv ce s-au fotografiat cu mesaje de sustinere pentru frumoasa tenismena ce s-a calificat in finala de la Roland Garros, iar maine isi va disputa cu Maria Sharapova titlul de Grand Slam.

Antena 3 va transmite finala de la Roland Garros dintre Simona Halep si Maria Sharapova, in parteneriat cu Eurosport

Antena 3 va transmite, sambata, finala de la Roland Garros, acolo unde Simona Halep o va intalni pe Maria Sharapova, in parteneriat cu Eurosport. Partida este programata sa inceapa la ora 15. 00, insa Antena 3.

Eurosport si Antena 3 vor transmite finala Roland Garros dintre Simona Halep si Maria Sharapova

Postul Antena 3, impreuna cu Eurosport, au achizitionat drepturile de difuzare ale meciului din finala Roland Garros dintre Simona Halep si Maria Sharapova.

LIVETEXT Simona Halep - Maria Sarapova, in finala de la Roland Garros! Simona va fi sustinuta puternic, sunt sute de stegulete tricolore pe arena centrala

Simona Halep si Maria Sarapova se intalnesc in finala Grand Slamului de la Paris, partida care este programata incepand cu ora 16. Meciul e in direct pe Eurosport, pe Antena 3 si in format livetext pe adevarul. ro.

Simona Halep, felicitata de Nadia Comaneci

Nadia Comaneci, cea mai mare gimnasta din toate timpurile, a felicitat-o pe Simona Halep, in direct la Antena 3. Felicitari, Simona. Discutam cu Bart despre succesul extraordinar pe care il are si despre fenomenul.

Simona Halep, in finala la Roland Garros! 10 lucruri simple despre meciul de astazi cu Maria Sarapova

Simona Halep si Maria Sarapova se intalnesc astazi ora 16. 00, Eurosport 2 si Antena 3), in finala de la Paris a Roland Garrosului. Meciul e si livetext pe www. adevarul. ro.

Simona Halep joaca azi in finala la Roland Garros. French Open a devenit cel mai bogat turneu de Grand Slam

Simona Halep o va intalni pe Maria Sarapova astazi, de la ora 16. Meciul e in direct pe Eurosport, Antena 3 si livetext pe www. adevarul. ro.

Mircea Badea si Felix Rache, mesaj de incurajare pentru Simona Halep

Realizatorul emisiunii in Gura Presei o incurajeaza pe Simona Halep pentru marele meci din Roland Garros impotriva Mariei Sharapova, meci care va fi difuzat la Antena 3, in parteneriat cu Eurosport de la orele.

Romanii de pretutindeni, alaturi de Simona Halep. Trimiteti mesajele voastre de felicitare pe simona@antena3.ro

Romanii de pretutindeni sunt alaturi de Simona Halep, noua campioana a sportului romanesc. Pana acum am primit sute de mesaje de incurajare la adresa simona@antena3. ro. Acum va invitam sa transmiteti.

Simona Halep pierde finala de la Roland Garros

Simona Halep a pierdut sambata finala de la Roland Garros, insa a opus o rezistenta fantastica in fata Mariei Sharapova. Meciul a durat trei ore si s-a terminat cu victoria rusoaicei 4-6, 7-6 7-5), 4-6. Sharapova a jucat aproape ceas si a uzitat de toate tertipurile, stand mereu la serviciu un timp indelungat se plecand dupa setul al doilea, castigat de Halep, la vestiar, acolo acolo unde a stat zece minute ca sa isi schimbe rochia. La final, Simona Halep a ramas cu ochii in lacrimi, ar publicul i-a scandat numele: SI-MO-NA! Halep a progresat mult dupa finala pierduta la Madrid in fata Sharapovei, insa nu suficient pe moment. Ea va fi de luni locul 3 mondial si a luat un cec de 825. 000 de euro.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )