Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, felicitata de Nadia Comaneci

Antena3 Antena3,
Simona Halep, felicitata de Nadia Comaneci

Nadia Comaneci, cea mai mare gimnasta din toate timpurile, a felicitat-o pe Simona Halep, in direct la Antena 3. Felicitari, Simona. Discutam cu Bart despre succesul extraordinar pe care il are si despre fenomenul. continuă pe Antena3

LIVETEXT Simona Halep, fata in fata cu Sloane Stephens si cu cea mai mare performanta a sa la Roland Garros

Simona Halep o intalneste pe Sloane Stephens in optimile de la Roland Garros si are sansa de a egala cea mai buna performanta obtinuta in cariera sa la un turneu de Mare Slem.

Ultimul pas pana la finala si locul 3 mondial. Ce-a declarat Simona Halep dupa cea mai mare performanta din cariera, la un turneu de Mare Slem

Simona Halep s-a calificat miercuri in semifinalele de la Roland Garros, cea mai mare performanta a sa la un turneu de Mare Slem, dupa 6-2, 6-2, cu rusoaica Svetlana Kuznetova. in semifinale, Halep o va intalni joi pe Andrea Petkovici Germania, locul 27 WTA).

Presa americana, despre Simona Halep: Cea mai uimitoare jucatoare

Simona Halep, cel mai bine clasata romanca in ierarhia mondiala a tenisului feminin, este considerata de presa americana drept cea mai uimitoare jucatoare.

Simona Halep, calificata in semifinalele Roland Garros: Romanca a reusit cea mai buna performanta din intreaga sa cariera

Tenismena Simona Halep a invins-o, miercuri, pe rusoaica Svetlana Kuznetova, in sferturile turneului Roland Garros, obtinand astfel cea mai buna clasare din intreaga sa cariera la un turneu de Grand Slam.

LIVETEXT inca un obstacol in drumul spre marea finala de la Roland Garros. Simona Halep vs. Svetlana Kuznetova

Simona Halep o intalneste pe rusoaica Svetlana Kuznetova in sferturile de finala de la Roland Garros. Daca va castiga acest duel, Simona va obtine cea mai importanta performanta din cariera.

Simona Halep: Nu cred ca as putea sa fiu rivala cuiva, joc tenis cu placere

Simona Halep a ajuns pana in sferturile turneului de la Roland Garros, aceasta fiind performanta cea mai buna a sportivei pe zgura de la Paris. Trebuie sa raman concentrata si sa cred in sansele mele de a castiga competitia. Joc cu placere tenis, nu cred ca as putea fi rivala cuiva, a declarat Simona Halep, la putin timp dupa victoria cu Sloane Stephens.

Roland Garros Simona Halep va juca impotriva Svetlanei Kuznetova in sferturi

Jucatoarea Simona Halep, a patra favorita, va juca in compania Svetlanei Kuznetova, cap de serie 27, in sferturile de finala la Roland Garros, dupa ce rusoiaca si-a asigurat calificarea in aceasta faza a competitiei in urma victoriei, scor 6-3, 6-4, in fata sportivei cehe Lucie Safarova, numarul 23, potrivit Mediafax. Simona a obtinut, luni, calificarea in sferturile de finala, dupa victoria cu Sloane Stephens cap de serie numarul 15), scor 6-4, 6-3, aceasta fiind cea mai buna performanta a jucatoarei noastre pe zgura pariziana. Ilie Nastase, la sport. ro: Simona a facut o partida slaba azi, dar a avut noroc si s-a calificat. Poate a avut nevoie si de adaptare la noul teren.

Roland Garros: Simona Halep vs Sloane Stephens 6-4, 6-3/ In premiera in sferturile de finala

Simona Halep favorita patru) a obtinut, luni, calificarea in sferturile de finala ale turneului de Grand Slam de la Roland Garros, aceasta fiind cea mai buna performanta a jucatoarei noastre pe zgura pariziana. Simona a trecut in doua seturi de Sloane Stephens cap de serie numarul 15), scor 6-4, 6-3.

Simona Halep, in semifinale la Roland Garros

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA si a patra favorita, a inregistrat, miercuri, cea mai buna performanta a sa la un turneu de Grand Slam, calificandu-se in semifinale la Roland Garros, dupa ce a invins-o, cu 6-2, 6-2, pe tenismena rusa.

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Roland Garros

Simona Halep si-a imbunatatit inca o data cea mai buna performanta a carierei la Roland Garros, reusind sa se califice in semifinalele celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului. in sferturile de.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )