Libnet.ro
UNICEF

16:30

Romanii de pretutindeni, alaturi de Simona Halep. Trimiteti mesajele voastre de felicitare pe simona@antena3.ro

Antena3 Antena3,
Romanii de pretutindeni, alaturi de Simona Halep. Trimiteti mesajele voastre de felicitare pe simona@antena3.ro

Romanii de pretutindeni sunt alaturi de Simona Halep, noua campioana a sportului romanesc. Pana acum am primit sute de mesaje de incurajare la adresa simona@antena3. ro. Acum va invitam sa transmiteti. continuă pe Antena3

Romanii de pretutindeni, alaturi de Simona Halep. Militarii din Afganistan i-au transmis mesaje de sustinere

Cu doar o zi inainte de marea finala de la Roland Garros, Simona Halep primeste sute de mesaje de sustinere de la romani raspanditi in toate colturile lumii. Cei din urma care i-au transmis incurajari jucatoarei noastre sunt militarii romani din Afganitan.

Si copiii de la Next Star o sustin pe Simona Halep. Iata mesajele lor

Copiii de la Next Star o sustin pe Simona Halep. Ei si-au facut mai multe fotografii in care isi arata admiratia si sustinerea fata de romanca noastra, iar imaginile au fost difuzate joi, la emisiunea.

Si francezii sunt alaturi de Simona Halep, in marea confruntare de la Roland Garros

Si francezii sunt alaturi de Simona Halep, in marea confruntare din finala de la Roland Garros de maine. Cu totii spera ca jucatoarea sa rescrie succesul lui Ilie Nastase de acum 41 de ani. Este o.

Simona Halep e aici! Vedetele Antena 3, Radio Zu si Observator i-au transmis mesaje de incurajare sportivei

Romanii de pretutindeni, si nu numai, sunt alaturi de Simona Halep. Fie ei oameni obisnuiti, care ne-au scris la adresa simona@antena3. ro, fie comunitatea aromana, fosti sau viitori campioni romani, copiii de.

Simona Halep, sustinuta de copiii si tinerii din toate colturile tarii! Trimite si tu incurajari pe simona@antena3.ro

Romanii de pretutindeni sunt alaturi de Simona Halep, noua campioana a sportului romanesc. Aceasta a avut un parcurs spectaculos la Roland Garros, fiind de neinvins pe parcursul concursului. Sambata, de la ora.

Simona Halep: Stiu ca romanii m-au urmarit si m-au sustinut! Va multumesc din inima ca ati fost alaturi de mine

Simona Halep a declarat dupa finala pierduta in fata Mariei Sarapova ca le multumeste turor romanilor care au sustinut-o.

Simona Halep: Stiu ca romanii m-au urmarit si m-au sustinut! Va multumesc din inima

Simona Halep a declarat dupa finala pierduta in fata Mariei Sarapova ca le multumeste turor romanilor care au sustinut-o.

Fotbalistii nationalei sunt alaturi de Simona Halep

Noi o sustinem pe Halep- este mesajul cu care fotbalistii nationalei lui Piturca s-au tras in poza. Ciprian Marica a postat poza pe pagina lui de pe un site de socializare cu mesajul: Hai Simona! Hai Romania! .

LIVE Simona Halep - Maria Sharapova, in finala de la Roland Garros (sambata 16:00)

Simona Halep joaca sambata de la ora 16:00, live, finala de la Roland Garros, contra jucatoarei din Rusia Maria Sharapova. Va invitam alaturi de noi si speram sa inchidem acest turneu in stil mare.

Simona Halep, un MIRACOL si un munte de MODESTIE de la care ar trebui sa invatam. Sute de mesaje pe adresa de mail simona@antena3.ro

Milioane de romani sunt alaturi de Simona Halep, noua campioana a sportului romanesc. Aceasta a avut un parcurs spectaculos la Roland Garros, fiind de neinvins pe parcursul concursului. Sambata, de la ora 15:00,.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,256 seconds )