Libnet.ro
UNICEF

05:30

Simona Halep, AMENDATA la US Open: Pentru ce gest a primit o sanctiune de 3.000 de dolari (VIDEO)

B1 B1,
Simona Halep, AMENDATA la US Open: Pentru ce gest a primit o sanctiune de 3.000 de dolari (VIDEO)

Dezastru pentru Simona Halep. Campioana a fost amendata cu 3. 000 de dolari, dupa ce a dat cu racheta de teren la meciul cu Taylor Townsend, pierdut in turul al doilea, informeaza B1 TV. La fel au patit si. continuă pe B1

Simona Halep eliminata la US Open de o jucatoare din calificari cu fizic de halterofila!

Cea mai mare surpriza de pana acum in turneul feminin de la US Open o are drept protagonista pe Simona Halep, a patra favorita.

Gest extrem facut de Simona Halep la US Open

Simona Halep a fost autoarea unui gest extrem in timpul partidei jucate joi seara in turul 2 de la US Open, contra americancei Towsend.

Au pierdut-o pe Simona Halep, dar se bucura de Bianca Andreescu. Canadianca de origine romana, de neoprit la US Open

Simona Halep locul 4 WTA) a fost eliminata in turul 2 la US Open de Taylor Townsend, dar organizatorii turneului de la New York se bucura ca Bianca Andreescu locul 15 WTA) a ramas in competitie. Canadianca de origine romana a invins-o pe Kirsten Flipkens locul 110 WTA) cu scorul de 6-3, 7-5 si s-a .

Simona Halep s-a facut de ras la US Open. Romanca a fost eliminata in turul 2 de o jucatoare aflata pe locul 116 WTA

Simona Halep Taylor Townsend se joaca joi, 29 august 2019, in turul 2 la US Open. Partida este programata la ora 18:00, dar poate fi amanata in functie de desfasurarea celorlalte partide. Meciul este transmis in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarit si online in format live text si video.

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Taylor Townsend, in turul 2 la US Open

Simona Halep a invins-o pe Nicole Gibbs cu scorul de 6-3, 3-6, 6-2 si s-a calificat in turul 2 la US Open. Numarul 4 mondial joaca joi, 29 august 2019, impotriva americancei Taylor Townsend locul 116 WTA). Partida este transmisa de postul de televiziune Eurosport si poate fi urmarita si online in format live video .

LIVE Simona Halep cu Taylor Townsend in turul 2 la US Open

Simona Halep o intalneste pe Taylor Townsend din Statele Unite, joi dupa ora 22:00, intr-un meci din turul 2 la US Open.

Simona Halep, Sorana Cirstea si Ana Bogdan, amendate de organizatorii US Open

Jucatoarele Simona Halep, Sorana Cirstea si Ana Bogdan au fost amendate de organizatorii US Open, potrivit jurnalistului Ney York Times Ben Rothenberg, care a publicat un tabel cu sportivii sanctionati pana in prezent la ultimul grand slam al anului.

US Open: Simona Halep si Horia Tecau s-au retras din proba de dublu mixt

Simona Halep si Horia Tecau nu mai figureaza pe tabloul probei de dublu mixt de la US Open. Locul lor a fost luat de perechea Darija JurakMarcus Daniell CroatiaNoua Zeelanda).

Simona Halep, invinsa in turul al doilea la US Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, a fost invinsa de americanca Taylor Townsend cu 2-6, 6-3, 7-6 4), joi, la New York, in runda a doua a turneului US Open, ultimul de Mare Slem al an.

Simona Halep a fost eliminata de la US Open

Simona Halep, numarul patru mondial, a fost invinsa de americanca Taylor Townsend cu 2-6, 6-3, 7-6 .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )