Libnet.ro
UNICEF

20:45

WTA Praga: Simona Halep, in finala dupa un meci echilibrat cu Irina Begu (7-6, 6-3) Duel cu Elise Mertens pentru titlu

Hotnews Hotnews,
 WTA Praga: Simona Halep, in finala dupa un meci echilibrat cu Irina Begu (7-6, 6-3) Duel cu Elise Mertens pentru titlu

Dupa un prim set in care serviciul i-a pus foarte mari probleme a avut sapte duble greseli), Simona Halep a reusit sa isi gaseasca ritmul in fata Irinei Begu, a profitat de oboseala acesteia care a reusit insa cateva lovituri castigatoare superbe) si s-a impus cu 7-62), 6-3, calificandu-se in finala turneului WTA de la Praga. Meciul a durat o ora si 31 de minute. Pentru titlu, Simona Halep se va duela cu belgianca Elise Mertens 23 WTA, a treia favorita), duminica, nu inainte de ora 14:30. continuă pe Hotnews

WTA Praga: Simona Halep s-a calificat in sferturi

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Praga, dupa ce a invins-o.

WTA Praga: Simona Halep, la pas in semifinale (6-2, 6-0 cu Magdalena Frech)

Dupa doua meciuri epuizante in tururile precedente, Simona Halep si-a facut viata usoara contra Magdalenei Frech Polonia, 174 WTA). A stat pe teren doar 58 de minute, perioada in care a cedat doar doua gameuri 6-2, 6-0). Halep merge fara nicio emotie in semifinalele de la Praga, acolo unde va da peste invingatoarea partidei dintre Irina Begu si Sara Sorribes Tormo.

WTA Praga: Simona Halep vs Magdalena Frech - Programul zilei de vineri, anuntat de organizatori

Simona Halep va incerca, vineri, sa se califice in semifinalele turneului de la Praga, numarul doi WTA urmand sa o intalneasca pe Magdalena Frech Polonia, 174 WTA). Tot in aceeasi faza a competitiei va evolua si Ana Bogdan: duel cu Kristyna Pliskova.

Cand joaca Simona Halep finala de la WTA Praga. Organizatorii au anuntat ora de start

Simona Halep s-a calificat in finala turneului WTA International de la Praga, dupa ce a invins-o pe Irina Begu, scor 7-6 2), 6-3. in ultimul act de la Praga, Simona o va infrunta pe Elise Mertens, din Belgia, pentru al 21-lea titlu WTA al carierei. Organizatorii competitiei din Cehia au anuntat programul ultimei zile de .

WTA Praga: Simona Halep vs Barbora Krejcikova 3-6, 7-5, 6-2 Halep, in sferturi

Simona Halep nu a fost cu siguranta in cea mai buna zi, dar a reusit sa ramana stabila din punct de vedere mental si sa lupte pana la ultimul punct. A cautat in permanenta sa-si gaseasca ritmul, iar dupa un meci de doua ore si 5 minute a reusit sa treaca de Barbora Krejcikova 118 WTA). Victoria in trei seturi 3-6, 7-5, 6-2) o califica in sferturile turneului de la Praga, acolo unde va da peste poloneza Magdalena Frech 174 WTA).

Cu cine ar putea juca Simona Halep finala Praga Open 2020

Simona Halep 2 WTA) si-a reluat activitatea in forta, dupa luni de zile de pauza, din cauza pandemiei de COVID-19. Fostul lider mondial a trecut la turneul de la Praga de Polona Hercog 46 WTA), Barbora.

WTA Praga: Simona Halep, eliminata dramatic din proba de dublu

Simona Halep a parasit turneul de la Praga in primul tur, este vorba de proba de dublu, dupa ce alaturi de Barbora Strycova a pierdut dramatic un meci in care a fost 10-8 in supertiebreakul decisiv in favoarea adversarelor.

WTA Praga: Organizatorii au anuntat programul zilei de joi - Cand va juca Simona Halep

Organizatorii turneului WTA de la Praga au facut public programul zilei de joi, una in care Simona Halep o va intalni pe Barbora Krejcikova 24 de ani, 118 WTA) in turul al doilea.

Cand joaca Simona Halep in sferturile de finala la WTA Praga. A fost anuntata ora de start

UPDATE, ora 21:10 Simona Halep Magdalena Frech, meci din sferturile de finala, se va disputa vineri, in jurul orei 16:00. Ziua se deschide cu duelul dintre Ana Bogdan si Kristyna Pliskova, de la ora 12:00. Apoi este programat si meciul dintre Eugenie Bouchard si Elise Mertens. Simona Halep s-a calificat in sferturile de .

Simona Halep, in finala turneului WTA de la Praga. A batut-o in doua seturi pe Irina Begu

Simona Halep s-a calificat in finala turneului WTA de la Praga. Romanca a invin-o cu 7-6, 6-3 pe Irina Begu. O va infrunta in finala pe Elise Mertens pentru titlul numarul 21 al carierei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )