Libnet.ro
UNICEF

14:15

Simona Halep si Barbora Krejcikova se intalnesc azi, la Praga Open 2020. Unde poti vedea live meciul

B1 B1,
Simona Halep si Barbora Krejcikova se intalnesc azi, la Praga Open 2020. Unde poti vedea live meciul

Meciul dintre Simona Halep si Barbora Krejcikova se va disputa joi, 13 august. Confruntarea este programata in jurul orei 16:00. DuelulSimona Halep si Barbora Krejcikova va putea fi. continuă pe B1

Simona Halep Barbora Krejcikova 3-6, 7-5, 6-2, in turul 2 la Praga. Calificare dupa un nou meci maraton

UPDATE, ora 19:35 Simona Halep s-a calificat la WTA Praga, dupa 3-6, 7-5, 6-2 cu Barbora Krejcikova. Urmeaza Magdalena Frech in sferturile de finala. Game, set si meci Halep. Game Halep. Simona face un nou break. Simona isi face serviciul. Break reusit de Halep. Simona isi face serviciul.

Asa am trait Simona Halep - Barbora Krejcikova la Praga

Am transmis live text in aceasta pagina meciul sustinut de Simona Halep in optimi la Praga Open cu reprezentanta gazdelor Barbora Krejcikova 118 WTA).

Video. Simona Halep, lovitura zilei la WTA Praga. Punctul care i-a uimit pe fanii tenisului

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6 3). A fost o partida care s-a intins pe mai bine de doua ore si jumatate. Dupa sase luni de pauza, ambele jucatoare au avut multe momente in care au insirat erorile nefortate. Dar .

Simona Halep, criza de nervi la Praga. Cu cine va avea urmatorul meci si cand se va juca

Simona Halep a fost eliminata, miercuri, din turneul de la Praga in proba de dublu. Perechea formata din Simona Halep si Barbora Strycova a pierdut impotriva rusoaicelor Veronika Kudermetova si Anastasia Pavlyuchenkova. Meciul s-a terminat 3-6, 6-3, 8-10.

WTA Praga: Simona Halep vs Barbora Krejcikova 3-6, 7-5, 6-2 Halep, in sferturi

Simona Halep nu a fost cu siguranta in cea mai buna zi, dar a reusit sa ramana stabila din punct de vedere mental si sa lupte pana la ultimul punct. A cautat in permanenta sa-si gaseasca ritmul, iar dupa un meci de doua ore si 5 minute a reusit sa treaca de Barbora Krejcikova 118 WTA). Victoria in trei seturi 3-6, 7-5, 6-2) o califica in sferturile turneului de la Praga, acolo unde va da peste poloneza Magdalena Frech 174 WTA).

Simona Halep, reactie categorica dupa actul scandalos de la US Open

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa victoria in fata Polonei Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6 3). O va infrunta in faza urmatoare a competitiei pe Barbora Krejcikova, locul 118 in clasamentul WTA. Simona Halep a promis ca va oferi un raspuns in legatura cu participarea la editia din acest an .

Simona Halep si Barbora Strycova, eliminate din proba de dublu la Praga! Desi au avut 7-2 in supertiebreak

UPDATE, ora 15:55 Simona Halep si Barbora Strycova au pierdut in primul tur al probei de dublu, scor 3-6, 6-3, 10-8. Halep si Strycova au avut 7-2 in supertiebreak, dar nu au mai facut decat unul din urmatoarele 9 puncte. Simona va juca joi in proba de simplu, iar ora nu a fost anuntata.

Dezastru pentru Simona Halep! Cum a fost eliminata de la turneul de la Praga

Simona Halep a fost eliminata, miercuri, din turneul de la Praga in proba de dublu. Perechea formata din Simona Halep si Barbora Strycova a pierdut impotriva rusoaicelor Veronika Kudermetova si Anastasia Pavlyuchenkova. Meciul s-a terminat 3-6, 6-3, 8-10.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Praga

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Praga. Ea a revenit dupa ce a pierdut primul set.

Asa am trait Simona Halep cu Polona Hercog la Praga

Simona Halep a disputat, marti, primul meci in circuitul WTA dupa o pauza de jumatate de an din cauza pandemiei de coronavirus.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )