Libnet.ro
UNICEF

20:00

Simona Halep il asteapta pe Darren Cahill langa ea: Sper ca acest rezultat sa-l convinga sa se intoarca

Adevărul Adevărul,
Simona Halep il asteapta pe Darren Cahill langa ea: Sper ca acest rezultat sa-l convinga sa se intoarca

Simona Halep a castigat Wimbledonul cu Daniel Dobre antrenor, dar gandul sportivei noastre este tot la Darren Cahill. continuă pe Adevărul

Simona Halep il oferteaza pe Darren Cahill dupa victoria de la Wimbledon 2019: Sa speram ca acest rezultat il va aduce inapoi

Simona Halep a declarat dupa castigarea turneului de la Wimbledon ca spera ca aceasta finala sa-l aduca inapoi pe antrenorul Darren Cahill, chiar daca M-am simtit pierduta cand mi-a spus ca ne vom de.

Sfatul lui Darren Cahill pentru Simona Halep. Ce crede australianul ca nu trebuie sa faca jucatoarea noastra

Darren Cahill se afla la Londra, alaturi de Simona Halep, chiar daca nu in calitate de antrenor al acesteia, ci ca si comentator tv.

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep: A jucat incredibil

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, s-a declarat entuziasmat de victoria fostei sale el.

Simona Halep: Este un succes enorm, pentru ca nu avem teren cu iarba in Romania. Sper ca pentru tanara generatie si pentru copilasi sa fie o inspiratie

Simona Halep a revenit luni in Romania, dupa ce a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea de Grand Slam din cariera. Campioana a declarat, la aeroportul Otopeni, ca succesul obtinut la All England Club este unul enorm, mai ales pentru faptul ca in Romania nu sunt terenuri de tenis cu iarba. Sper ca pentru tanara generatie si pentru copilasi sa fie o inspiratie, a spus numarul 4 WTA.

Cu ce suma reala de bani ramane Simona Halep dupa triumful de la Wimbledon

Simona Halep a triumfat duminica la turneul de la Wimbledon si, pe langa mult ravnitul trofeu, va primi si un cec baban, de 2,6 milioane de euro.

Simona Halep a intrat All England Club, dupa ce a triumfat la Wimbledon. Cealalta posibilitate de a accede in exclusivistul club era sa... se marite cu un print englez! (FOTO)

Pe langa gloria si banii obtinuti odata cu triumful la turneul de la Wimbledon, Simona Halep a mai obtinut ceva ce foarte putin oameni din lume reusesc.

Suma uriasa castigata de Simona Halep, dupa ce succesul de la Wimbledon

Simona Halep a devenit campioana la Wimbledon, in doar 55 de minute, dupa ce atrecut in finala de Serena Williams cu scor categoric 6-2, 6-2. Pe langa cel de-al doilea trofeu de Mare Slem din cariera,.

Suma uriasa castigata de Simona Halep, dupa succesul de la Wimbledon

Simona Halep a devenit campioana la Wimbledon, in doar 55 de minute, dupa ce atrecut in finala de Serena Williams cu scor categoric 6-2, 6-2. Pe langa cel de-al doilea trofeu de Mare Slem din cariera,.

PREMIERA PENTRU TARA NOASTRA: Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon

ACTUALIZARE Calin Popescu-Tariceanu, dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: inca o data ne-ai facut mandri de tine ----- * ACTUALIZARE Reactii pe retelele de socializare, dupa triumful Simonei Halep de la Wimbledon ---- * ACTUALIZARE Simona Halep: Am obtinut un rezultat care poate inspira multi copilasi sa se apuce de tenis ---- * ACTUALIZARE Serena Williams: Simona Halep a jucat exceptional. Jos palaria! ---- * ACTUALIZARE Simona Halep a prezentat trofeul fanilor de la Wimbledon si a fost felicitata de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton ---- * ACTUALIZARE BBC: Serena Williams, coplesita de asteptarile sale si ale publicului --- * ACTUALIZARE Simona Halep: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi ---- Simona Halep, locul 7 WTA, a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, astazi, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS ONLINE STREAM LIVE VIDEO. Comentariu grosolan al lui Ilie Nastase

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS ONLINE STREAM LIVE VIDEO Ilie Nastase este convins ca Simona Halep va ridica trofeul deasupra capului. SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS ONLINE STREAM LIVE VIDEO Cred ca Simona nu va.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )