Libnet.ro
UNICEF

17:45

Simona Halep, avertizata in presa din SUA: Ar putea avea soarta lui Bouchard

Antena3 Antena3,
Simona Halep, avertizata in presa din SUA: Ar putea avea soarta lui Bouchard

Simona Halep poate avea in curand soarta canadiencei Eugenie Bouchard, avertizeaza jurnalistii de la Bleacher Report, scrie bzi. ro. Acum cateva luni, Simona Halep era considerata principala rivala a Serenei. continuă pe Antena3

Simona Halep, calendar INFERNAL in SUA. Cum arata lupta pentru CLASAMENT in turneele WTA americane

Toate jucatoarele din top 20 WTA vor lua startul in cadrul turneelor americane, inclusiv la US Open. Simona Halep va disputa in total 4 turnee pe continentul nord-american, iar in aceasta perioada ar putea avea loc modificari importante in clasament.

Simona Halep, raspuns inedit la intrebarile unui interviu

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a scris de mana raspunsurile la intrebarile pe care i le-au pus organziatorii turneului de la New Haven, iar acestia au publicat pe site-ul oficial al.

Simona Halep a scris de mana raspunsurile la un interviu acordat organizatorilor Connecticut Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a scris de mana raspunsurile la intrebarile pe care i le-au pus organizatorii turneului de la New Haven, iar acestia au publicat pe site-ul oficial al competitiei de categorie Premier pagina scanata, pe care au primit-o prin e-mail.

FOTO. Simona Halep isi DEZVALUIE caligrafia. Cum arata scrisul tenismanei care iubeste matematica

Simona Halep, 3 WTA, a dat un interviu atipic pentru organizatorii turneului de la New Haven, acolo unde va evolua in luna august. Romanca a dat raspunsurile scrise de mana.

Donald Trump, favorit sa fie candidatul republicanilor la alegerile prezidentiale din SUA

Donald Trump castiga teren in sondajele republicanilor, cu aproape 25% dintre acestia spunand ca magnatul ar fi candidatul lor la alegerile prezidentiale din SUA din 2016. Urmatorul pe lista favoritilor este.

Romania ar putea avea sistem de irigatii nou pana in 2020

Fondul european de investitii strategice FEIS) din cadrul planului Juncker poate deveni operational din luna septembrie, Comisia Europeana finalizand pregatirile in data de 22 iulie 2015.

Serena Williams, favorita seriei WTA din SUA. 7 motive pentru care va castiga US Open!

Serena Williams, lider WTA, este marea favorita a turneelor americane din aceasta vara. Williams a evoluat in forta in 2015 si ar putea incheia anul intr-un mod perfect, cu toate cele 4 grand slam-uri castigate.

Candidatura neasteptata pentru alegerile prezidentiale din SUA

Vicepresedintele Joe Biden si consilierii sai au inceput sa exploreze o posibila campanie in alegerile primare democrate din 2016, ceea ce ar modifica peisajul in tabara democratica si ar reprezenta o.

Mesaj din SUA de la premierul Ponta catre cei care blocheaza Codul Fiscal: Rusine

Premierul Victor Ponta, aflat in concediu in SUA, felicita firmele care muncesc si platesc taxe cinstit si le transmite sa le fie rusine celor care fac politica ieftina si blocheaza din considerente strict politice Codul Fiscal.

Dolarul, sustinut de politica FED si datele economice din SUA

La Sibex, dupa prima jumatate din penultima sedinta a saptamanii, se observau tranzactii atat pe segmentul traditional al bursei sibiene - piata futures, cat si pe piata spot, lansata in 2010. in cadrul acesteia din urma se observau 364 de actiuni Prodplast Imobiliare, transferate din doua tranzactii. Conform datelor de la ora 16. 30, o actiune PPLI era cotata la 5,68 lei.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )